+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Best of Industry Award for Jungheinrich’s cross-technology battery charger SLH 300
1. julij 2019

Nagrada Best of industry za polnilnik SLH 300

SLH 300 predstavlja novo generacijo visokofrekvenčnih baterijskih polnilcev, ki so primerni tako za svinčeve kot za litij-ionske baterije.

Žirija je v svoji razlagi k odločitvi je poudarila pomen medsektorske medsebojne povezanosti in podpore za več tehnologij pri zaračunavanju. Po njihovem mnenju SLH 300 združuje najboljše iz obeh svetov. Lastni razvoj podjetja Jungheinrich, ki ga proizvaja proizvodni obrat v Norderstedtu, je ključni element Jungheinrichove sistemske rešitve, ki jo ponuja s celovitim, optimiziranim paketom, vključujoč tovornjak, pogonski sistem, akumulator in polnilni sistem.

»SLH 300 združuje popolno rešitev za potrebe hitro rastočega trga litij-ionov ter nove in pametne rešitve za obstoječi trg s kislinami. Zaradi tega je novi SLH 300 pravi mejnik na trgu polnilnikov baterij. Z uporabo komunikacijskih vmesnikov, ki nudijo velik potencial v prihodnosti, odlično energetsko učinkovitostjo in standardiziranim in intuitivnim pristopom k delovanju, želimo naše stranke prepričati o prednostih tehnologije Jungheinrich,« je pojasnil Dietrich Vahldiek, vodja oddelka za upravljanje in razvoj sistemov za shranjevanje energije in Sistemi za polnjenje v Jungheinrichu.

Skrbno izbrana različica zagotavlja, da naprava zagotavlja optimalno vrednost za denar v vsaki posamezni aplikaciji: SLH 300 je na voljo s podporo za 15–320A in skrbi za številne razrede napetosti in različne nacionalne napetostne standarde. Ponuja maksimalno fleksibilnost za uporabnika in je na voljo s številnimi dobro zasnovanimi možnostmi, na primer popolnoma grafični prikaz ali avtomatizirana kontrolna enota za polnjenje elektrolitov Aquamatik. To je edinstvena značilnost med primerljivimi izdelki – naprava, ki ima pameten sistem za ponovno polnjenje elektrolitov s senzorjem nivoja za zaznavanje, ko je nivo polnjenja prenizek, zaradi česar polnilec baterije prenaša signal Aquamatik. S tem se sproži avtomatsko polnjenje elektrolitov, s čimer se poveča življenjska doba baterije in uporabniku zagotovijo stroškovne prednosti. Prav tako je mogoče vključiti druge nove možnosti povezovanja v omrežje – kot je telematski modul, ki je razvit v podjetju in jih je mogoče uporabiti za naloge, kot je spremljanje porabe energije v celotnih voznih parkih tovornjakov, da se čim bolj optimizira poraba energije. Sistem za polnjenje je tudi neverjetno enostaven za namestitev in uporabo. SLH 300 je modularni sistem, ki je sestavljen iz kaskadnih modulov – sestavljen je iz osnovnega tipa ohišja in vključuje državno napajalno enoto, napajalne module, prikazovalno enoto in druge dodatne dodatke. Vse naprave v seriji so zasnovane za stensko montažo ali namestitev. Kompaktne in lahke polnilce akumulatorjev lahko takoj uporabite, ko jih namestite. Koncept pametnega upravljanja zagotavlja, da so naprave enostavne za uporabo, LED indikator stanja pa je viden tudi z večje razdalje.



Imate vprašanja?