Varstvo podatkov

Izjava o zaščiti podatkov

Podjetje Jungheinrich, d.o.o. se zavezuje, da bo pri obdelavi vaših osebnih podatkov in pri ravnanju z njimi ravnalo v skladu z zahtevami zakona o varovanju podaktov.

Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik in s pomočjo katerih vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran.

Uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo ustrezno prikazati vsebine in na katere ne moremo vplivati.
Poleg tega pa uporabljamo piškotke Google Analytics in Google Adwords. Google Analytics in Google Adwords sta orodji za analizo spletnih strani podjetja Google Inc. ("Google").
Ti piškotki se shranijo na vašem računalniku in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. Poleg tega lahko s pomočjo nekaterih piškotkov deluje t.i. "remarketing" pri katerem se prikažejo reklamna sporočila posebej za spletne uporabnike, ki so predhodno obiskali spletno stran Jungheinrich.
Informacije o vaši uporabi te spletne strani (vključno z vašim IP naslovom), ki jih proizvajajo piškotki, se prenesejo na Google server v ZDA in se tam shranjujejo. Google bo te informacije uporabil za ovrednotenje uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih internetne strani za njene upravljalce in za opravljanje nadaljnih storitev povezanih z uporabo spleta in spletne strani. Tudi Google bo te informacije po potrebi prenesel tretjim, v kolikor je to zakonsko predpisano ali v kolikor ti tretji obdelujejo te podatke po naročilu Googla.
Google v nobenem primeru ne bo povezal vašega IP naslova z ostalimi podatki na Googlu. Instalacijo piškotkov lahko preprečite z ustreznimi nastavitvami vašega spletnega brskalnika; vendar vas opozarjamo, da v tem primeru ne boste mogli uporabljati vseh funkcij spletne strani v polni meri. Če ne želite prikazov reklamnih sporočil s tematiko na osnovi vaših preteklih iskanj, lahko to funkcijo deaktivirate na naslovu:
http://www.google.com/settings/ads ali na naslovu http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

Na naši spletni strani uporabljamo za spremljanje statistike obiskov sledeče piškotke Google Analytics:
_utma
_utmb
_utmc
_utmz

S klikom na S klikom potrjujem, da se strinjam v okencu "Piškotek" sprejemate piškotke.
S klikom na križec v okencu "Piškotek" pa zavračate piškotke.

Podatkov zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Onemogoči Google Analytics (Opt-Out Cookie)