+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Datenschutz

Obdelava osebnih podatkov v digitalnih izdelkih Jungheinrich

V nadaljevanju so na voljo informacije o obdelavi osebnih podatkov v skladu z Jungheinrichovo pogodbo o obdelavi podatkov za Jungheinrichove digitalne izdelke.

Skupina Jungheinrich ponuja digitalne izdelke Jungheinrich za svoje sodobne industrijske viličarje in druge intralogistične sisteme ter tehnologijo za ravnanje z materiali. Pri uporabi digitalnih izdelkov Jungheinrich se obdelujejo neosebni strojni in osebni podatki. Če osebne podatke v imenu stranke obdeluje družba Jungheinrich, sta družba Jungheinrich in stranka sklenili pogodbo o obdelavi podatkov za izdelke Jungheinrich Digital Products.

Digitalni izdelki Jungheinrich, ki jih zagotavlja družba Jungheinrich, se redno prilagajajo in posodabljajo novim tehničnim in zakonskim zahtevam. Zaradi tega se lahko spremenijo kategorije osebnih podatkov in kategorije posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki, ki se obdelujejo v posameznih digitalnih izdelkih Jungheinrich.

Na tej strani najdete trenutni pregled kategorij osebnih podatkov, ki se obdelujejo (glej točko 1), in kategorij posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki (glej točko 2).

Imate vprašanja?