Najemite ustrezni viličar

Za delo v zaprtem prostoru ali na prostem

Najem viličarjev

Nepredvidene stvari se dogajajo, pa četudi je vaše poslovanje skrbno načrtovano. Enkratne dobave v večjih količinah, nenaden izpad vašega viličarja zaradi okvare, začasna uvedba dodatne izmene, šolanje voznikov, selitve, montaže, prestavitve strojev in še bi lahko naštevali. Morda je vaše poslovanje že v osnovi vezano na sezonske konice, ki trajajo le nekaj mesecev ali celo še manj... Ali pa enostavno želite preizkusiti novo tehnologijo...
V vseh naštetih primerih je odgovor jasen - viličar lahko za določeno obdobje najamete in ga po končani uporabi vrnete.

Na voljo imamo obsežno floto viličarjev za najem vseh tipov, ki praviloma niso starejši od 24 mesecev in ki jih lahko v primeru vašega povpraševanja v zelo kratkem času dostavimo na vaš naslov. Viličarji imajo vso potrebno dokumentacijo in so v odličnem stanju. V ceno najema je zajeto tudi vzdrževanje ter vsa popravila v primeru funkcionalne okvare.

Naša najemna flota

Ponujamo vse od paletnega vozička do terenska viličarja: izberite ustrezno kategorijo viličarja in nam pošljite povpraševanje.

Naprej

Prednosti najema viličarjev

Boljše načrtovanje, obvladovanje hitrega povečanja naročil, premostitev izpadov dela in ohranjanje finančne prilagodljivosti.

Naprej

Jungheinrich, d.o.o.

Prodaja:  +386 1 561 04 85
Najem:    +386 1 561 04 90
Servis:     +386 1 561 04 98
Centrala: +386 1 561 04 80

E-mail: info(at)jungheinrich.si

Kontakt

Kontakt s podjetjem

Želite več informacij o družbi Jungheinrich ter njenih izdelkih in storitvah? Pišite nam. Naprej