EJE SI

Nova generacija

ročnih paletnih viličarjev EJE.

Vedno zanesljivi in učinkoviti, Jungheinrichovi ročni paletni viličarji za enostavnejše preskladiščenje blaga - v skladišču ali površinah z omejenim prostorom. Kakovost je bistvenega pomena, saj morajo biti vaši ročni paletni viličarji zanesljivi in pripravljeni na delo tudi v najtežjih pogojih.

 

Kot vodilni na tehnološkem področju, ponovno postavljamo smernice v smeri kakovosti in zanesljivosti z novo generacijo EJE ročnih paletnih viličarjev. Najnovejši v floti je EJE 114 - kompakten in močen za premikanje bremen do 1.400 kg. V letu 2018, pa se je floti iz serije 2 pridružil še en član, ročni paletni viličar EJE 222. 

 

Prepričajte se sami: učinkovitost, varnost, robustnost in enostavno upravljanje - naš EJE ročni paletni viličar prepriča na vseh področjih, kjer je kakovost pomembna.

Učinkovitost

Za 25 % manjša poraba energije.

Varnost

Zagotovite si varnost na vsakem koraku.

Robustnost

Narejen za najtežje razmere.

Enostavno upravljanje

Po prenovi: lažje upravljanje kot kadarkoli.

Novi EJE modeli:

EJE serija 1

Zadnja generacija elektro ročnih paletnih viličarjev

Novost v našem portfelju:

EJE 114 z nosilnostjo do 1.4 t

Premiera v letu 2018:

EJE serija 2

Želim izvedeti več!

Želim, da me kontaktira prodajni svetovalec.

Želim kupiti!

Informirajte se o možnostih nakupa.

Najboljša energetska učinkovitost iz Jungheinricha: privarčujte do 25 % energije.

Energetsko učinkoviti viličarji so vaša vstopna točka pri dolgoročnem zniževanju stroškov. Ponudimo lahko preizkušene svinčeno-kislinske baterije z našo storitvijo garancije 2Shifts1Charge, kot tudi inovativno litij-ionsko tehnologijo - sedaj na voljo za vse Jungheinrich industrijske viličarje. Obe opciji sta odlični za delo v več izmenah.

 

Novi EJE elektro ročni paletni viličar z močno AC trifazno tehnologijo motorjev povečuje učinkovitost za 14 % (EJE 116), 23 % (EJE 120) in celo 25 % (EJE 118).

 

Pri Jungheinrichu učinkovitost presega pričakovanja. Preprosto: vse kar omogoča enostavnejše delo, povečuje učinkovitost v skladišču, znižuje stroške in izboljšuje preskladiščenje.

Maksimalna zmogljivost z litij-ionsko tehnologijo prihodnosti

Varnost od glave do pet.

Varnost zaposlenih je za nas najpomembnejša. Zaščita nog upravljavca je še posebej pomembna pri upravljanju ročnih paletnih viličarjev.   

 

Njihova hitrost pri upravljanju je zelo visoka, prav tako pa mora biti zelo odzivno tudi njihovo ustavljanje.

 

Dolga upravljalna ročica ročnega paletnega viličarja EJE s 4-stransko zaščito za noge zagotavlja hitro odzivnost. Hitrost vožnje ročnega paletnega viličarja se uravnava z nagibom upravljalne ročice in se avtomatsko zaustavi, če je to potrebno.   

Narejen za najhujše preizkušnje.

Elektro ročni paletni viličarji morajo biti pripravljeni na delo ne glede na pogoje in različne upravljavce. Prav zaradi tega sta robustnost in zanesljivost naših EJE viličarjev zelo pomembni. 

 

Vsaka podrobnost - od jeklene šasije do tehničnih komponent, kot je močen trifazni motor, razvit in proizveden v Jungheinricu - zagotavlja najvišje standarde kakovosti. Jungheinrichova proizvodna kakovost je tudi redno dokazana z mednarodnimi certifikati.

 

Dodatno, naš oddelek za zagotavljanje kakovosti vseskozi spremlja in zagotavlja največjo zanesljivost in življenjsko dobo naših izdelkov. Z analizami življenjske dobe izdelkov podrobno spremlja uporabo izdelkov in njihove delovne obremenitve, s tem pa si zagotovi dargocene informacije za izboljšanje proizvodnih procesov.

 

 

Po prenovi:

še boljše upravljanje.

Elektro ročni paletni viličarji morajo biti enostavni za upravljanje. So zelo enostavni, tako da upravljavci nimajo težav pri njihovem varnem in intuitivnem upravljanju.  

 

Z najkrajšo razdaljo šasije na trgu so EJE elektro ročni paletni viličarji enostavni za upravljanje na še tako majhnem razpoložljivem prostoru. Močen tri-fazni AC motor omogoča lahkotno delo z največjo mero upravljanja, še posebej ob nenadni spremembi smeri premikanja.  

 

Odvisno od serije viličarja, lahko premikate bremena težka od 1.4 to 3.5 tone na ustreznih razdaljah. Številne dodatne možnosti opreme omogočajo, da si sestavite svoj EJE ročni paletni viličar glede na svoje potrebe. Na primer, stranski zajem palete lažje izvedemo z opcijskimi nastavkom na vilicah.

Na voljo tudi:

EJE serija 2

EJE 220/225/230/235

Želim opraviti nakup!

Zagotovite si osebno svetovanje z našimi prodajnimi svetovalci.