Rešitve za samodejno prepoznavanje (Auto-ID)

Zanesljivo prepoznavanje z najnovejšo tehnologijo in senzoriko

Povečajte učinkovitost v skladišču

Povečajte sliko z miškinim kazalcem.

Spletno povpraševanje

Osnovne lastnosti

  • Samodejno zaznavanje palet in skladiščnih mest
  • Zelo dobra procesna varnost z zelo majhnim številom napak
  • Znaten prihranek časa - nič več ročnega odčitavanja
  • Preprosto in varno zaznavanje

V sodobnem skladišču z visokim pretokom blaga je treba zagotoviti procesno varnost skladiščnih postopkov in hkrati privarčevati čas. Primeri tega so registracija palet in njihovo sledenje ali identifikacija skladiščnih lokacij. Običajne metode kot ročno skeniranje so zelo zamudne. Če se palete ter skladiščne lokacije registrira samodejno in se podatki avtomatsko prenesejo v skladiščni informacijski sistem WMS to občutno poviša učinkovitost skladišča.
Poleg običajnih metod ročnega skeniranja ponujamo še avtomatizirane rešitve za hitro in učinkovito registriranje palet in skladiščnih lokacij.

Prikaži podrobno predstavljene prednosti

Podrobno predstavljene prednosti


Rešitve po meri
Rešitve po meri dosegamo z modularnim sistemom iz standardnih komponent in prilagoditvijo vaši skladiščni strategiji. Nato je mogoče prilagodljivo zasnovati postopek zaznavanja in konfiguracijo strojne opreme.


Občutno povišajte zmogljivosti
Palete in/ali skladiščne lokacije se samodejno registrirajo, kar privarčuje čas, saj ni potrebno stopiti z viličarja ali ročno skenirati. Tako je mogoče znižati čas skladiščnega cikla in občutno povečati učinkovitost.


Zelo visoka procesna varnost skladiščnih postopkov
Varnost skladiščnih procesov se na podlagi rešitev za samodejno prepoznavanje občutno izboljša. Napačne premike blaga je mogoče preprečiti, saj se napačne vožnje in napačna uskladiščenja pravočasno zaznajo in s tem preprečijo. Rezultat tega je zelo nizko število napak.

Spletno povpraševanje

Jungheinrich, d.o.o.

Prodaja:  +386 1 561 04 85
Najem:    +386 1 561 04 90
Servis:     +386 1 561 04 98
Centrala: +386 1 561 04 80

E-mail: info(at)jungheinrich.si