Kompaktni skladiščni "shuttle" sistem

Globoko. Kompaktno. Učinkovito.

Kompaktni skladiščni sistemi z IPC/UPC vozički – celovita rešitev iz kanalnega regala, nosilnega viličarja in IPC/UPC vozička

Povečajte sliko z miškinim kazalcem.

Spletno povpraševanje

Osnovne lastnosti

  • Visoka zmogljivost, varnost in zanesljivost ter dolga doba delovanja
  • Hitro obračanje blaga
  • Nezahtevno vzdrževanje in servisiranje
  • Optimalen izkoristek skladišča in površine
  • Visoka učinkovitost pri zapolnjevanju skladišča in porabi energije
  • Za uporabo v hladilnicah in začasnih skladiščih

Kompaktna skladišča z vozički Jungheinrich IPC (In Pallet Carrier) in UPC (Under Pallet Carrier), omogočajo učinkovito skladiščenje paletiranega blaga v kompaktnih sistemih s kanalnimi regali. Bistvo našega sistema so samostojni vozički, ki zajamejo palete za uskladiščenje ali izskladiščenje, in jih samostojno vozijo vzdolž regalnega kanala. Smo edini ponudnik dveh različnih sistemov vozičkov, ki sta prilagojena vašim zahtevam in razmeram uporabe. Vozički IPC/UPC, kompaktni skladiščni regali in ustrezni viličarji Jungheinrich, denimo EFG, ETV ali EKX, skupaj tvorijo sistem, ki omogoča optimalen pretok blaga v skladišču.

Pregled prednosti

  • Zelo učinkovito skladiščenje
  • Gospodarno in zmogljivo
  • Prilagodljivi kompaktni skladiščni sistemi z vozički

Prikaži podrobno predstavljene prednosti

Podrobno predstavljene prednosti

Zelo učinkovito skladiščenje

Kompaktni skladiščni sistem Jungheinrich, sestavljen iz vozička, nosilnega viličarja in kanalnega regala, omogoča optimalno izkoriščenost skladiščnega prostora. Nizka višina posamezne etaže kanalov in nizka višina prve etaže kanalov omogočajo še boljšo izkoriščenost skladišča po višini. Kot nosilni viličar se lahko uporabi kateri koli viličar Jungheinrich z nosilcem vilic FEM, zadostnim ostankom nosilnosti in bočnim pomikom vilic.

Prilagodljivi kompaktni skladiščni sistemi z vozički

Posebnost kompaktnih skladiščnih sistemov z vozički Jungheinrich: lahko izberete vozičke, ki se zapeljejo pod paleto (Under Pallet Carrier – UPC), ali vozičke, ki zapeljejo v paleto (In Pallet Carrier – IPC). Poleg tega omogočajo različne izvedbe UPC in IPC manipulacijo z različnimi transportno skladiščnimi osnovami, denimo euro paletami (prečno/vzdolžno) in industrijskimi paletami (prečno/vzdolžno). Ti sistemi so primerni tudi za uporabo v medfaznih skladiščih in celo hladilnicah do temperature -30°C.

Gospodarno in zmogljivo

Naši kompaktni skladiščni sistemi z vozički so še posebej zmogljivi ob polnjenju in praznjenju paletnega kanala. Sistemi omogočajo visoke stopnje napolnjenosti skladišč, visoke pretoke blaga, še posebej ob velikem številu palet istega artikla in dolgih kanalih. Sistemi omogočajo tudi skladiščenje raznovrstnih artiklov, visok izkoristek skladiščnega prostora in pazljivo ravnanje s tovorom. Sistemi z vozički so namenjeni manipulaciji s celimi paletami, skladiščenju po šaržah in obnovi zalog.

Spletno povpraševanje

Jungheinrich, d.o.o.

Prodaja:  +386 1 561 04 85
Najem:    +386 1 561 04 90
Servis:     +386 1 561 04 98
Centrala: +386 1 561 04 80

E-mail: info(at)jungheinrich.si