Stage Avtomatično paletno skladišče
Učinkovito skladiščenje majhnih delov

Avtomatično skladišče za drobne dele

Z višino do 45 metrov ter konfiguriranimi in integriranimi ali samostojnimi skladišči so avtomatska paletna skladišča idealna za skladiščenje blaga z visoko zmogljivostjo. Glavna prednost je, da lahko v celoti izkoristite razpoložljivi prostor za shranjevanje.

Izboljšajte svojo zmogljivost z avtomatskimi paletnimi skladišči

Hitrost in učinkovitost sta ključnega pomena pri doseganju maksimalnega prometa blaga. Avtomatska paletna skladišča in avtomatski sistemi za nakladanje predstavljajo idealno rešitev, ko je treba skladiščiti in obdelati velike količine blaga v več izmenah (do 24 ur na dan). Sistemi samodejnega nalaganja so lahko v obliki integriranih ali samostojnih skladišč z višino do 45 metrov, avtomatska paletna skladišča pa omogočajo maksimalno izrabo razpoložljivega prostora. Prostori za shranjevanje palet, rešetk in posameznih nosilnih sistemov lahko sprejmejo do 7.500 kilogramov. V enonadstropni, dvojni ali večplastni konfiguraciji so ta skladišča primerna za skoraj vse vrste blaga. Prostor za shranjevanje je lahko v obliki skladišča z običajno temperaturo ali temperaturo, ali hladilnice do -35 °C.

Prilagodljivo zaradi širokega portfelja avtomatizacije

Avtomatska paletna skladišča in samodejni nakladalni sistemi so individualni tako kot vaše zahteve. Zato vam nudimo široko paleto rešitev za avtomatizacijo. To vključuje avtomatizirana vodena vozila (AGV), ki prevažajo tovore (do 2,5 tone) na določena mesta varno, popolnoma samodejno in zahvaljujoč laserski navigaciji z milimetrsko natančnostjo. AGV lahko uporabljate v samodejnem skladišču palet bodisi kot samostojna rešitev bodisi v kombinaciji z drugimi komponentami avtomatizacije in v povezavi z vašo IT okolico.

Nudimo tudi avtomatska visokoregalna skladišča z lastno opremo za upravljanje paletnih regalov. V tem primeru lahko izbirate med široko paleto manipulatorjev tovora in posebnimi rešitvami, ki so zasnovane tako, da nudijo enako izjemno zmogljivost kot naša delovna oprema. S temi izdelki lahko dosežete hitrost vožnje do 240 m/min in hitrost dviganja do 100 m/min v avtomatskem skladišču palet. Naše avtomatizacijske komponente lahko uporabljate bodisi posamezno ali kot celoten sistem – vključno z našimi Jungheinrichovimi nadzornimi sistemi WMS in našim nagrajenim logističnim vmesnikom Jungheinrich. Po potrebi lahko dobavimo tudi dodatne periferne naprave in komponente, kot so stojala, dvižne mize in oprema za shranjevanje.

Vse na enem mestu za vaše avtomatsko skladišče palet

Ne glede na to, ali se osredotočamo na vhodno ali odhodno blago, na sisteme regalov, različne postaje ali transporterje: veseli smo, da lahko analiziramo vaše individualne transportne strukture, da vam ponudimo idealno rešitev za optimizacijo vaših postopkov. Z vami bomo sodelovali pri načrtovanju najboljše možne uporabe avtomatskega skladišča palet. Zaradi nenehne avtomatizacije lahko z EKXa in ETXa zlagalnimi regali obdržite popolno prilagodljivost. To omogoča postopno uvajanje vaše rešitve za avtomatizacijo z izbiro med ročnim, polavtomatskim ali popolnoma avtomatskim načinom.

 Z veseljem bomo povečali učinkovitost vašega skladišča!


 


Imate vprašanja?