Stage Regalno dvigalo za drobne dele
Regalno dvigalo

Regalno dvigalo za drobne dele

Jungheinrich regalno dvigalo za drobne dele STC 2B1A
 

STC 2B1A

  • Izredno dinamično regalno dvigalo 
  • Najvišja energetska učinkovitost
  • Fleksibilna razširljivost 
  • Maksimalna stopnja prostorske rabe
  • Zmanjšani obratovalni stroški

Regalno dvigalo za avtomatična skladišča za drobne dele STC 2B1A je zaradi svoje največje zmogljivosti zasnovana za maksimalno učinkovitost v skladišču. Z integriranim hranilnikom energije in inovativno konstrukcijo je mogoče prostorsko varčno shraniti drobne dele v posodah, na pladnjih ali v škatlah.
Regalno dvigalo družbe Jungheinricha nudi veliko prednosti pred standardnimi regalnimi dvigali drobnih delov. STC 2B1A navdušuje tako z visoko vozno dinamiko kot z manjšimi pristopnimi razdaljami. Zaradi svoje dosledne lahke konstrukcije in uporabe naprav za shranjevanje energije (SuperCaps), ki so posebej prilagojene na vožnjo in vedenje pod obremenitvijo, se STC odlikuje prav z visoko energetsko učinkovitostjo in minimalno porabo.
SuperCaps, kot del konfiguracije pogona, omogočajo posebno inteligentno in ekonomično upravljanje z energijo: Energija, ki se sprošča med zaviranjem, se shrani v SuperCaps na napravi in jo zopet povrnjena pogonskemu sistemu v fazah pospeševanja. To zagotavlja znatno zmanjšano priključno in napajalno moč in vodi do bistveno zmanjšanih obratovalnih stroškov.
Tudi prostornina skladišča se bo občutno povečala, kajti STC 2B1A nudi z inovacijsko zasnovo voznih tirov in z v nogi teleskopa integriranim voznim pogonom Omega najnižje pristopne razdalje svojega razreda. Poleg tega omogoča modularno oblikovanje teleskopa fleksibilno razširljivost regalnega dvigala.

Bistvene značilnosti

Content Regalno dvigalo drobnih delov (3)
Content Regalno dvigalo drobnih delov (2)

Content Regalno dvigalo drobnih delov (1)
Content Regalno dvigalo za drobne dele

Imate vprašanja?