Jungheinrich Slovenija

Podjetje Jungheinrich je že dalj časa prisotno na slovenskem trgu, saj pričetki segajo v leto 1980, ko je podjetje SMELT, v času omejenega uvoza tovrstnih proizvodov, podpisalo kooperantsko pogodbo s podjetjem Jungheinrich.

Leta 1991, takoj po osamosvojitvi Slovenije je podjetje SMELT International podpisalo s podjetjem Jungheinrich pogodbo o zastopanju Jungheinricha na področju Slovenije. Pogodba je bila prekinjena z ustanovitvijo podjetja Jungheinrich, d.o.o., ki od leta 1997 zastopa interes Jungheinricha v Sloveniji.

Podjetje Jungheinrich, d.o.o., je bilo ustanovljeno 01.05.1997 kot hčerinsko podjetje Jungheinrich AG iz Hamburga. Sedež ima v Kamniku, na Korenovi cesti 11,  kjer so pisarniški prostori, delavnica in skladišče.

Podjetje, ki je organizirano po standardih matičnega podjetja ima trenutno 46 zaposlenih in je na vseh področjih vključeno v njegove aktivnosti.

Jungheinrich, d.o.o. nudi kompletni proizvodni program matičnega podjetja Jungheinrich in je po tržnem deležu med vodilnimi v Sloveniji.
Ponudba je zaokrožena s sorodnimi programi, ki so tesno vezani na problematiko skladiščenja in internega pretoka materiala (tehnološki projekti, regalne konstrukcije, software in oprema, itd.).

Na območju Slovenije prevzema Jungheinrich, d.o.o. tudi izpolnjevanje vseh internacionalnih dogovorov in pogodb, ki jih ima koncern Jungheinrich sklenjene s tujimi podjetji ter koncerni in ki imajo svoja podjetja tudi v Sloveniji.

Online Services