Koncern Jungheinrich

Povečan obseg blaga in bliskovit razvoj na področju računalniške tehnologije sta močno spremenila notranjo logistiko v podjetjih.

Posledica je, da po meri narejene "celovite rešitve" poleg klasične ponudbe proizvodov pridobivajo vedno večji pomen.

Jungheinrich, vodilni na področju skladiščne tehnologije, ponuja ustrezne rešitve.

  • Z obsežnim proizvodnim programom viličarjev, vozičkov, regalnih sistemov in storitev skrbi za celoten pretok materiala znotraj podjetja.
  • Z lastnimi prodajnimi in servisnimi centri v 31 državah po vsem svetu.  Od Norveške do Španije, od ZDA preko Rusije pa vse do Kitajske. Z velikim številom predstavništev, kot na primer v Avstraliji, Južni Afriki in Indiji.
  • Jungheinrich ima v Nemčiji tri tovarne in sicer v kraju Norderstedtu v bližini Hamburga, v Moosburgu v bližini Münchna in v mestu Lüneburg. Na Kitajskem pa ima tovarno za montažo v mestu Qingpu.

Obseg storitev podjetja se še naprej dopolnjuje in širi.  Jungheinrich se je razvil iz proizvajalca viličarjev in vozičkov v ponudnika celovitih logističnih storitev z lastno proizvodnjo. Tako danes samo v Evropi skrbi preko 600 strokovnih prodajalcev in približno 3000 mobilnih servisnih tehnikov za strokovno svetovanje in obsežen servis.

Na kratko povedano - pri vseh vprašanjih notranjega pretoka materiala je Jungheinrich zanesljiv partner.

Jungheinrich, d.o.o.

Prodaja:  +386 1 561 04 85
Najem:    +386 1 561 04 90
Servis:     +386 1 561 04 98
Centrala: +386 1 561 04 80

E-mail: info(at)jungheinrich.si

Kontakt

Kontakt s podjetjem

Želite več informacij o družbi Jungheinrich ter njenih izdelkih in storitvah? Pišite nam. Naprej

Online-Services