17.10.2016

Podjetje Jungheinrich je prejelo zlato boniteto odličnosti

Danes je podjetje Jungheinrich prejelo najvišjo, zlato boniteto odličnosti, ki jo podeljuje podjetje Bisnode

Danes je v podjetju Jungheinrich v Kamniku potekala svečana podelitev priznanja Zlata boniteta odličnosti, ki predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki bonitetno odličnost izkazujejo že tri leta zapored. Gospodu Branku Šveglju, direktorju podjetja Jungheinrich, je nagrado predal g. Borut Volk, direktor prodaje Bisnode Slovenija, ki je ob tem povedal, da je podjetje Jungheinrich eno izmed 1195 podjetij v Sloveniji, ki je v letu 2016 prejelo zlato boniteto odličnosti.
Ob prejemu nagrade je g. Švegelj izrazil veliko zadovoljstvo, da podjetje s svojim poslovanjem in nastopanjem na trgu upravičuje visoka pričakovanja tako kupcev, dobaviteljev, lastnikov, kot seveda vseh sodelavcev v podjetju. Le-teh je trenutno že 48, v prihodnjih mesecih pa načrtujejo rast tudi na tem področju.
Tega, za podjetje Jungheinrich, pomembnega dogodka, se je udeležil tudi župan Občine Kamnik, g. Marjan Šarec, ki je iskreno čestital podjetju za prejeto prestižno priznanje in poudaril, da s ponosom zre v podjetje, ki vsakodnevno dokazuje, da se trud in energija slehernega zaposlenega na dolgi rok pokaže v složnem in uspešnem delovanu podjetja kot celote. In ne nazadnje, takšna podjetja nikoli ne pozabijo na lokalno skupnost, v kateri delujejo.

Jungheinrich, d.o.o.

Prodaja:  +386 1 561 04 85
Najem:    +386 1 561 04 90
Servis:     +386 1 561 04 98
Centrala: +386 1 561 04 80

E-mail: info(at)jungheinrich.si

Kontakt

Kontakt s podjetjem

Želite več informacij o družbi Jungheinrich ter njenih izdelkih in storitvah? Pišite nam. Naprej