17.10.2018

Jungheinrich že tretje leto zapored prejel Zlato bonitetno odličnost

Jungheinrich_zlata bonitetna odličnost

V letu 2018 je podjetje Jungheinrich ponovno prejel nagrado Zlata boniteta odličnosti, ki jo podeljuje podjetje Bisnode v večini evropskih držav. Certifikat predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost podjetja, kar pomeni povečanje ugleda in zaupanja v podjetje tako na domačem, kot tujih trgih. Zlato boniteto odličnosti prejmejo samo podjetja, ki bonitetno odličnost izkazujejo že tri leta zapored. Podjetja z zlato boniteto odličnosti poslujejo z nadpovprečnimi rezultati.

Leto 2018 je bilo za podjetje Jungheinrich izjemno uspešno. Lansirali smo številne inovacije, kot je prvi regalni viličar ETV 216i z integrirano litij-ionsko baterijo. V svetovnem merilu smo prejeli nagrado IFOY za dva naša izdelka, horizontalni komisionirni viličar ECE easyPILOT Follow in univerzalni sistem za polnjenje baterij SLH 300. Tu so še rešitve s področja digitalizacije in povezljivosti, ki so gradniki Industrije 4.0, smer v katero svoje izdelke razvija tudi Jungheinrich.

V Evropi in tudi v Sloveniji smo še bolj utrdili svoj vodilni položaj na področju proizvodnje in prodaje električnih viličarjev z litij-ionskimi baterijami. Litij-ionska tehnologija postaja nov standard pri električnih viličarjih, saj ponuja večjo učinkovitost in manjše stroške pri samih delovnih procesih. Litij-ionske baterije ne potrebujejo vzdrževanja, polnijo se lahko med krajšimi odmori, Jungheinrich pa za njih ponuja 5-letno garancijo.

Letos Jungheinrich obeležuje 65 letnico obstoja, kar pomeni 65 let izkušenj v intralogistiki. Nenehna širitev prisotnosti v različnih državah sveta in večanje števila zaposlenih nam pomagajo širiti prepoznavnost na trgu, kakor tudi pridobivati, nove strokovne kadre ter trgu ponuditi nove izdelke in rešitve.

Jungheinrich, d.o.o.

Prodaja:  +386 1 561 04 85
Najem:    +386 1 561 04 90
Servis:     +386 1 561 04 98
Centrala: +386 1 561 04 80

E-mail: info(at)jungheinrich.si

Kontakt

Kontakt s podjetjem

Želite več informacij o družbi Jungheinrich ter njenih izdelkih in storitvah? Pišite nam. Naprej