18.09.2018

Jungheinrich osvojil dve nagradi IFOY

IFOY nagrada_ECE easyPILOT Follow_univerzalni polnilnik SLH 300

Jungheinrich je letos s strani IFOY Award v Hannovru prejel dve pomembni nagradi. Z modelom ECE 225 horizontalnim komisionirnim viličarjem s funkcijo easyPILOT Follow je zmagal v kategoriji »Skladiščni viličarji«. Univerzalni polnilnik baterij SLH300, pa je osvojil nagrado v kategoriji »Posebnost leta«. Nagrade podeljuje mednarodna organizacija International Intralogistics and Forklift Truck of the Year (IFOY). IFOY je najpomembnejša nagrada za inovacije na področju intralogistike. 

ECE 225 je opremljen s polavtomatsko krmilno enoto easyPILOT Follow, ki omogoča, da viličar ECE upravljavcu sledi avtomatsko. Delavec, ki komisionira, ima v žepu ali za pasom pritrjen daljinski upravljalnik, ki deluje kot sledilna naprava, kateremu viličar ECE samodejno sledi, sam delavec pa se lahko osredotoči na komisioniranje. ECE sledi daljincu in s tem tudi delavcu, ki komisionira, ter se pozicionira tako, da so vilice vedno postavljene na mestu komisioniranja. Viličar je tako vedno na pravem mestu in sledi delavcu, ko se le-ta pomika naprej, oziroma se zaustavi, ko se ustavi delavec. S tem se skrajša pot delavcu, ki komisionira, saj le-temu ni potrebno vseskozi vračati iz lokacije komisioniranja nazaj do viličarja ter ga odpeljati do naslednje lokacije komisioniranja, kar še zlasti na krajših razdaljah med lokacijami pomeni velik prihranek časa in hoje delavca. Tako easyPILOT Follow omogoča komisioniranje brez napak in večjo učinkovitost pri samem procesu.

Novi univerzalni visokofrekvečni polnilnik baterij SLH 300 je »Plug & play« rešitev, ki je namenjena polnjenju tako klasičnih svinčeno-kislinskih baterij kot tudi bolj učinkovitih litij-ionskih. Zato je polnilnik SLH 300 primeren za flote viličarjev, v katerih sta zastopani obe vrsti baterij. SLH 300 je visoko učinkovit polnilnik, ki omogoča polnilno napetost od 24 do 80 V, tok polnjenja od 15 do 360 A, ima pregleden zaslon, ter številne dodatne funkcije, kot npr. nadzor nad dolivanjem vode Aquamatik.

Jungheinrich, d.o.o.

Prodaja:  +386 1 561 04 85
Najem:    +386 1 561 04 90
Servis:     +386 1 561 04 98
Centrala: +386 1 561 04 80

E-mail: info(at)jungheinrich.si

Kontakt

Kontakt s podjetjem

Želite več informacij o družbi Jungheinrich ter njenih izdelkih in storitvah? Pišite nam. Naprej