+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Hintergrund Halle, Lagerhalle, Lager, Hangar_[MAM-50246]

Videonadzor

Videonadzor v podjetju Jungheinrich d.o.o.

1. PODATKI O UPRAVLJALCU SISTEMA VIDEONADZORA
Upravljalec sistema za videonadzor je Jungheinrich, d.o.o., Korenova cesta 11, 1241 Kamnik. Tel.: +386 1 561 0480, e-pošta: vns@jungheinrich.si, spletni naslov: www.jungheinrich.si.

2. PODATKI O POOBLAŠČENI OSEBI ZA VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Jungheinrich, d.o.o. ima pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov, kamor lahko naslovite vprašanja v zvezi z obdelavo osebnih podatkov in zahteve za uveljavljanje pravic, ki jih opredeljuje Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR). Dosegljiva je preko e-pošte: dpo@jungheinrich.si.

3. NAMEN OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV PRI VIDEONADZORU
Videonadzor se izvaja z namenom zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja v poslovnih prostorih Jungheinrich, d.o.o., nadzora vstopa ali izstopa v ali iz poslovnih prostorov ter varovanja poslovnih skrivnosti.

4. ZBIRKA OSEBNIH PODATKOV PRI VIDEONADZORU
Pri izvajanju videonadzora v Jungheinrich, d.o.o. nastane zbirka osebnih podatkov, ki vsebuje slikovni posnetek osebe, kraj posnetka ter datum in čas posnetka. Posnetki, ki se pridobijo z videonadzornim sistemom, se obdelujejo skladno s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in politiko, ter pravili o varovanju osebnih podatkov, ki veljajo v Jungheinrich, d.o.o.

5. OBSEG VIDEONADZORA
Jungheinrich, d.o.o.  v skladu z varnostnimi predpisi izvaja videonadzor na vhodih in izhodih poslovnih prostorov ter določene delovne prostore v poslovnih prostorih podjetja.

6. ČAS HRAMBE POSNETKOV VIDEONADZORA
Posnetki videonadzora se hranijo največ za obdobje enega leta od trenutka nastanka posnetka.

7. NADALJNJE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV
V primerih, da je zabeležen varnostni incident take narave, da lahko privede do policijske preiskave in kasneje tudi do sodnega postopka (kazenskega ali civilnega) Jungheinrich, d.o.o. hrani posnetke za celoten čas trajanja postopka. V določenih primerih, ki so določeni s predpisi, lahko posnetke videonadzora  posredujejo tudi javnim organom, če je to potrebno za izpolnjevanje zakonskih obveznosti (policija, sodišča,…).

8. NEOBIČAJNE NADALJNJE OBDELAVE
Podatki se ne posredujejo v tretje države ali mednarodne organizacije.
Jungheinrich, d.o.o. ne izvaja stalnega spremljanja videonadzora v živo, temveč izvaja preglede shranjenih posnetkov videonadzornih kamer. Prav tako Jungheinrich, d.o.o. v sklopu videonadzora ne izvaja zvočnih intervencij.

9. PRAVICA DO PRITOŽBE
Posameznik ima pravico, da se pritoži Informacijskemu pooblaščencu, na naslov: Dunajska c. 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si, telefon: 01 2309 730, spletna stran: www.ip-rs.si.


Imate vprašanja?