+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
JUNGSTARS Sytemfahrzeuge_[MAM-37786]
Blog: Rabljeni viličarji

Zakaj kupiti rabljen viličar?

Nakup rabljenega viličarja ne pomeni le način za prihranek v podjetju. Z odločitvijo za tovrstno rešitev boste dobili funkcionalen in varen viličar po nižji ceni. Na kaj paziti pri izbiri rabljenega viličarja? Več v tokratnem blogu.

Cene novih viličarjev, predvsem tistih z električnim pogonom, so lahko za marsikatero podjetje previsoke. Nakup nove opreme je pogosto velika obremenitev za proračun, še posebej, ker en viličar le redko zadošča za obvladovanje skladišča.

Rabljene viličarje lahko uporabljajo tako podjetja, ki vodijo velike logistične centre ali imajo skladišča velikega formata, kot tudi manjša podjetja: veletrgovci, trgovine, proizvodni obrati. Precej podjetij se odloči za rabljen viličar kot dodaten viličar v svojem skladišču za občasno rabo.

Ker vsak evro šteje, se vsekakor splača spoznati ponudbo rabljenih viličarjev. Dejstvo, da vozilo ni povsem novo, ne pomeni, da je manj funkcionalno ali brez sodobnih rešitev. V prodaji so običajno modeli različne starosti, opremljeni z vsemi funkcijami, potrebnimi za učinkovito delovanje skladišča.

Koliko lahko prihranite z nakupom rabljenega viličarja? 

Pri rabljenih viličarjih je cena običajno nižja v primerjavi s povsem novimi modeli. Upoštevati je treba tudi, da so viličarji, ki jih prodajajo preverjeni proizvajalci, obnovljeni ter vključujejo garancijo. Obrabljeni deli so zamenjani z novimi in narejen je tehnični pregled, kar pomeni, da je viličar primeren za takojšnjo uporabo. To zmanjša morebitne dodatne stroške.

Rabljeni viličarji: napredne funkcije in visoka zmogljivost po privlačni ceni

Izbirate lahko med rabljenimi viličarji različnih aplikacij za različne namene. Pri cenejših rabljenih viličarjih se ni treba odpovedati tistemu, kar bo izboljšalo delo skladišča: različne vrste nosilnosti, učinkovite litij-ionske baterije ali različna višina dviga. Uživate lahko v polni funkcionalnosti vozil in za njihov nakup porabite veliko manj.

Ponudba rabljenih viličarjev

Nakup rabljenih viličarjev: ali je varen?

Trg rabljenih viličarjev je zelo raznolik, obstaja veliko različnih ponudnikov, ki pa vedno ne izpolnijo pričakovanj kupca. Tukaj je pomembno, da upoštevate ponudbe preverjenih distributerjev rabljenih viličarjev, ki ponujajo garancijo na vozilo. Prodaja fizičnim osebam na portalih in v Facebook skupinah gre dobro, vendar to niso mesta, kjer bi iskali profesionalno opremo za svoje podjetje.

Ko se seznanjate s ponudbo rabljenih viličarjev za nakup, je vredno biti pozoren na naslednje:

  • katere znamke je viličar – najbolje je izbrati modele preverjenih, na trgu cenjenih proizvajalcev;
  • ali so bili v viličarju zamenjani deli, ki se hitro obrabljajo, kot so deli teleskopa ali pnevmatike;
  • ali se podatki o ponudbi ujemajo z navedenimi v dokumentaciji vozila;
  • ali ima viličar opravljen tehnični pregled in kdaj je bil nazadnje pregledan;
  • ali je enostavno kupiti rezervne dele za ta model;
  • ali ima vozilo garancijo;
  • kakšna so mnenja uporabnikov o določenem modelu.

Stage SAFEwalk (1)

Ponudba Jungheinrich – viličarji iz zanesljivega vira

Kje najti rabljene viličarje Jungheinrich po najbolj ugodni ceni? Po možnosti – neposredno od proizvajalca! Pri Jungheinrichu imamo široko paleto rabljenih viličarjev: čelni viličarji, regalni viličarji, dizelski in električni čelni viličarji... za različne namene.

Zakaj izbrati rabljene viličarje Jungheinrich?

Kot proizvajalec lahko kupcem ponudimo konkurenčne cene ter obnovljene rabljene viličarje, ki so tudi sinonim za visoko kakovost in varnost, saj je obnova izvedena po najvišjih standardih. Posebno pozornost posvečamo zagotavljanju, da so izpolnjeni zahtevani varnostni standardi in so vse tehnične komponente preizkušene, popravljene in zamenjani vsi obrabljeni deli. Ne smemo pozabiti, da rabljene viličarje Jungheinrich pokriva celostna garancija, ki pokriva garancijo na vozilo. Če pa bi kljub temu prišlo do okvare, lahko računate na našo podporo.

Razmišljate o nakupu rabljenega viličarja?

Vabimo vas, da se seznanite z našo ponudbo rabljenih viličarjev in nas kontaktirate za več informacij!

Imate vprašanja?