Stage Skladiščenje palet – statično

Skladiščenje palet – statično

Palete in rešetkasta ohišja lahko shranite na različne načine, odvisno od lokacije. Statično shranjevanje je idealno, če je treba premikati blago samo med uskladiščenjem, izskladiščenjem ali premestitvi.

Naši enomestni regali, ki so namenjeni zlasti rešetkastim zabojem, zagotavljajo optimalno uporabo prostora. Zaradi večmestnih regalov imate neposreden dostop do vseh svojih artiklov. Pri tem lahko med dvema stojaloma za regale na vsaki ravni shranite več palet. Paletne regale dostavljamo standardno za upravljanje z regalnim viličarjem in komisionirnim viličarjem na višinah od 8 do 10 metrov. Poleg tega so razširljivi na visoke regale do dvanajst metrov, s popolnoma avtomatskim delovanjem tudi do 40 metrov. Večmestni regali za ozke hodnike imajo izjemno visoke višine dviganja in se odlikujejo zaradi manjše porabe površine za delovne postopke.

Visoki regali prihranijo prostor

Z našimi posebnimi silosi z visokimi regali boste prihranili gradnjo hal in zgradb. Popolnoma avtomatično krmiljeni lahko dosežejo maksimalno višino do 40 metrov. Streha in stene skladišča so neposredno pritrjene na regale.

Paletni regalni sistemi za FIFO in LIFO

Če poteka pri vas skladiščenje s paletami po FIFO metodi (angl. First-in-first-out, prvi noter - prvi ven) bi lahko bila za vas prava rešitev pretočni regal ali uvozni ter prevozni regal. Ali delate po LIFO-metodi (angl. Last-in-first-out (LIFO), zadnji noter – prvi ven)? V tem primeru imamo vrivne regale s stojali za regale, ki so postavljeni eden zraven drugega – paletni regalni sistemi z nagibom od 3 do 5 odstotkov.

Imate vprašanja?