+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Skladiščenje palet – statično

Skladiščenje palet – statično

Palete in mrežne zaboje lahko shranite na različne načine, odvisno od lokacije. Statično shranjevanje je idealno, če je treba premikati blago samo med uskladiščenjem, izskladiščenjem ali premestitvi.

Naši enomestni regali, ki so namenjeni zlasti rešetkastim zabojem, zagotavljajo optimalno uporabo prostora. Zaradi večmestnih regalov imate neposreden dostop do vseh svojih artiklov. Pri tem lahko med dvema regalnima stranicama na vsaki ravni shranite več palet. Paletne regale dostavljamo standardno za upravljanje z regalnim viličarjem in komisionirnim viličarjem na višinah od 8 do 10 metrov. Poleg tega so razširljivi na visoke regale do dvanajst metrov, s popolnoma avtomatskim delovanjem tudi do 40 metrov. Večmestni regali za ozke hodnike imajo izjemno visoke višine dviganja in se odlikujejo zaradi manjše porabe površine za delovne postopke.

Visoki regali prihranijo prostor

Z našimi posebnimi silosi z visokimi regali boste prihranili gradnjo hal in zgradb. Popolnoma avtomatično krmiljeni lahko dosežejo maksimalno višino do 40 metrov. Streha in stene skladišča so neposredno pritrjene na regale.

Imate vprašanja?