+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Skladiščenje

Skladiščenje – optimalen izkoristek površin

Kot celovit dobavitelj intralogističnih rešitev ponujamo široko paleto storitev, inovativne in zanesljive izdelke, natančne in prefinjene procesne verige ter izjemno podporo, osredotočeno na zadovoljstvo strank.

Skupaj z vami bomo ustvarili prilagojeno rešitev, ki vas bo popeljala v prihodnost in premagala vaše intralogistične izzive.

Izboljšanje učinkovitosti v avtomatiziranih paletnih skladiščih

Hitrost in učinkovitost sta ključnega pomena, če želite doseči najboljši možni pretok blaga. Avtomatizirana paletna skladišča lahko vedno najbolje pokažejo svoje prednosti, ko je veliko število predmetov shranjenih in obdelanih v več izmenah (24/7) in / ali v omejenem prostoru. Sistemi regalov, programska oprema in vsa delovna oprema morajo v tem primeru popolnoma delovati. Samo zaradi tega mora načrtovanje in izvedbo vašega avtomatiziranega paletnega skladišča opraviti izkušen strokovnjak, kot je Jungheinrich.

Optimizirana uporaba prostora

Avtomatizirana paletna skladišča so lahko zasnovana kot nameščeni objekti ali kot samostojni skladiščni prostori do 45 metrov visoko, zaradi česar je raven uporabe prostora izjemno visoka. Položaji postavitve palet, rešetk in posameznih nosilnih sistemov lahko prenesejo obremenitve do 7,5 ton. V enonadstropnih, dvoslojnih ali večplastnih konfiguracijah so ta skladišča primerna za skoraj vse vrste blaga in lahko služijo kot standardna, temperaturno nadzorovana ali globoko zamrznjena (do -35  °C) skladišča.


Prilagojena avtomatizacija za vaše intralogistične procese

Ko so rešitve za avtomatizacijo prilagojene vašim zahtevam in zanesljivo delujejo kot del vašega poslovnega modela, ne povečujejo le zadovoljstva kupcev, ampak so tudi učinkovita : razširljivost pomeni, da so vaše naložbe zaščitene in ste tako dobro pripravljeni na izzive. Končno, stroškovno učinkovita rešitev za avtomatizacijo zagotavlja hitro donosnost naložb (ROI). Dovolite nam, da vam svetujemo, katera rešitev za avtomatizacijo je najprimernejša za vaše potrebe in bo dosegla srednjeročne in dolgoročne cilje.

Visokoregalni viličar: Najboljši izvajalci v avtomatiziranih paletnih skladiščih

Naši avtomatski nakladalniki z visoko nosilnostjo temeljijo na naših serijskih tovornjakih, ki so bili testirani na terenu in so dopolnjeni z ustreznimi avtomatskimi komponentami. Rezultat je v obliki zanesljivih in učinkovitih avtomatskih vodenih vozil (AGV) za vaše skladiščne naloge na višinah do 13 metrov. Avtomatski nakladalniki z visokimi regali zagotavljajo maksimalno razpoložljivost, učinkovitost in zmogljivost vašega skladišča palet. Za delovanje 24/7 je možno tudi načrtovati sistem oskrbe z energijo s pomočjo vodilnih tračnic, nameščenih na stojalih.


Žerjavi za nakladalnike: Hitre operacije v avtomatiziranih paletnih skladiščih

Uporabljeni v avtomatiziranih paletnih skladiščih, posebni hitri nakladalni žerjavi z nosilnostjo do 7 ton, zagotavljajo hitro shranjevanje in pridobivanje blaga. Še več, za različne globine skladiščnih prostorov so na voljo različne naprave za manipulacijo tovora. Da bi v celoti izkoristili skladiščne kapacitete, lahko uporabimo žerjave, ki delujejo v različnih konfiguracijah prehoda. Z naraščajočimi zahtevami glede pretočnih zmogljivosti lahko v obstoječi skladiščni sistem vključimo dodatne žerjave.Imate vprašanja?