+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Živila in pijače

Živila in pijače

Fokus na logistiki v prehranski industriji: fitnes za vašo nabavno verigo

V industriji hrane in pijač so odločilni dejavniki za logistične procese hitrost, prilagodljivost in higiena. Da boste lahko živila in pijače pravočasno proizvedli in jih učinkovito distribuirali, vam nudimo rešitve notranje logistike za vsako potrebo in velikost: ročne paletne vozičke do avtomatičnega logističnega sistema.

Drive-in za hladno skladiščenje

Kot največji proizvajalec sladoleda in zamrznjenih sladic v Sloveniji se Incom osredotoča na kakovost in inovacijo. Incom je pri Jungheinrichu iskal optimalno rešitev za svoje zahteve skladiščenja zamrznjenih izdelkov na regalih.

AVO – specializirano podjetje za začimbe

Okus in tehnologija sta ključ do uspeha specializiranega podjetja za začimbe AVO. To podjetje je izkazalo naložbeno zaupanje v naš avtomatsko vodeni transportni sistem, da bi lahko zagotovilo večjo prilagodljivost, učinkovitost in vrhunsko storitev.

Celovita rešitev za skladišče podjetja Arla Foods

Arla Foods se uvršča med največja podjetja v mlekarski industriji. Kompakten skladiščni sistem v tem skladišču v danskem mestu Holstebro omogoča učinkovito izrabo vsega razpoložljivega prostora.

Ekološko zasnovano skladišče

V tem švicarskem podjetju ima varovanje okolja pomembno vlogo – vse od izbire naravnih sestavin do proizvodnje in logistike. Glavno skladišče je zgrajeno iz gline. Podjetje si prizadeva za čim bolj okolju prijazne procese.

Učinkovitejši s kompaktnimi skladiščnimi sistemi

Nizozemsko podjetje ECS Paneermeel se je soočalo s pomanjkanjem prostora za 25 milijonov kilogramov krušnih drobtin, ki jih proizvede na letni ravni. S sistemom skladiščenja na več globinah smo zagotovili potrebno zmogljivost skladiščenja, obenem pa povečali učinkovitost postopkov.

HelloFresh in Jungheinrich

Pri dobavi več kot 21 milijonov obrokov letno se HelloFresh Australia zanaša na prilagodljiv paket najema in storitev. Vodilni svetovni dobavitelj paketov s svežimi lokalnimi sestavinami zlasti ceni visoko odzivnost in prilagodljivost v odnosih s strankami.

Graditi na osnovi kompetence: Rešitve za zahtevne

Živilska industrija s hrano, pijačo in živalsko krmo je eden največjih tržnih segmentov logistike. In je zahtevna. Zmogljiva logistika živil, kot smo jo razvili kot eden izmed najbolj izkušenih in inovativnih ponudnikov rešitev na področju logistike in notranje logistike, ima kot poglavitne komponente pri oblikovanju verige živil celovito verigo informacij in dobav, inovativne tehnologije in visoko kakovostne storitve. 

Kaj imate na agendi: Ali želite optimalno izkoristiti vse potenciale digitalizacije? Ali se zanašate na omrežno povezavo, preglednost in maksimalno učinkovite procese v skladišču? Želite vedeti, kako lahko internet stvari spodbuja vaše poslovne modele? Odgovore nato nudi že zdaj avtomatizacija in maksimalna hitrost. V ta namen imamo za vas pripravljene individualne, nastavljive, učinkovite in fleksibilne rešitve za skladišče in komisioniranje. In to za vsako velikost podjetja in, če je treba, tudi popolnoma avtomatizirano in inteligentno nadzorovano z Jungheinrichovim sistemom upravljanja skladišč. Ne glede na to kaj izberete, dobite 100-odstotno higieno, čistost in varnost. Vse iz ene roke. 

Centralna posvetovalnica: Kompletna rešitev od vodje tehnologije.

Specialne rešitve za avtomatična skladišča za drobne dele poskrbijo za hiter in neposreden dostop do majhnih delov za živila, medtem ko samostojno vozeča električna vozila za talni transport v paletnem regalu poleg precejšnjega prihranka časa zagotavljajo tudi optimalno stopnja prostorske rabe. To velja tudi za pokvarljiva živila v hladilnicah, kjer vam Jungheinrichovi regalni sistemi omogočajo, da izkoristite vsak kvadratni meter. Sistem visokih regalov, ki se uporablja predvsem pri elektronskem poslovanju v živilski industriji, so idealno primerni za hitri pretok blaga večje količine artiklov, pri čemer se lahko potek razvija popolnoma avtomatično. Širok izbor visoko zmogljivih paletnih vozičkov in vozil za talni transport dopolnjuje ponudbo izdelkov. Na zahtevo lahko delujejo samostojno in se prek omrežja povežejo s celotno logistično infrastrukturo in centralno upravo. 

Fleksibilnost je adut: Logistika živil za vsako potrebo

Avtomatizacija ima pozitiven vpliv na vašo logistično bilanco stanja. Ker vam prihrani čas, energijo in denar. Poleg tega povečuje vašo fleksibilnost pri ravnanju s sezonskimi nihanji ponudb in povpraševanja. Tudi nakladalni viličarji, vozila za talni transport in druga skladiščna tehnologija na osnovi najema vam pomagajo pri povečanju aktivnosti poslovnega modela in ohranitvi konkurenčnega stanja.

Imamo rešitve za logistiko, prilagojene vaši industriji.
Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?