+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Industrija

Industrija

Jungheinrich vas najbolje opremi za izzive Industrije 4.0; še posebej, če ste s panogi kovinarstva, težke industrije ali strojništva. Od ročnih vozil in vlačilcev za procesno varno oskrbo z materialom do samovozečih transportnih sistemov in obsežne digitalne povezave v omrežje.

Visoko zmogljiva tehnologija Jungheinrich

TAB d.d., ki je bil leta 1965 ustanovljen v Sloveniji, je proizvajalec svinčevih baterij, za avtomobilsko industrijo, vojsko in sončno energijo. Baterije tudi  reciklira. Z družbo Jungheinrich so povečali proizvodno zmogljivost – namestili so 29 metrov dolge visoke regale za več kot 9.900 palet.

warehouseNAVIGATION za pregleden ustroj

Sodoben proizvodni obrat za podjetje Eppendorf Zentrifugen v Leipzigu omogoča večjo učinkovitost postopkov v skladišču in odpravlja nepotrebne premike.

Celovito načrtovanje skladišča za Internorm

Regalni sistem po meri je s približno 4.000 dodatnimi paletnimi mesti povečal zmogljivost skladiščenja visokokakovostnih izdelkov iz plastičnih mas v skladišču podjetja Internorm v mestu Damme.

Skupaj zmoremo vse

Področje elektronike doživlja velik razmah: z novim delno avtomatiziranim skladiščem z ozkimi hodniki in Jungheinrichovim sistemom WMS serije 2 se nadaljuje dinamična rast vodilnega podjetja za proizvodnjo kablov PSZ electronic iz regije Oberpfalz.

Viličar brez voznika za avtonomni prevoz materiala

Pri podjetju ThyssenKrupp so avtomatizirali notranji transport delov tračnic za stopniščna dvigala z Jungheinrichovim avtomatsko vodenim transportnim sistemom. Ključna dejavnika, ki sta botrovala tej odločitvi, sta bila optimalna prilagodljivost in čim manjši potreben prostor.

Digitalizacija ročnega skladišča podjetja Gasser

Naš sistem za upravljanje skladišča omogoča brezhibno izvajanje postopkov v skladišču podjetja Gasser GmbH – avstrijskega ponudnika na področju predelave kovin.

Zanesljivost procesov z največjo zmogljivostjo.

Sofisticiran intralogistični sistem, sestavljen iz ročnih in avtomatiziranih transportnih sistemov, v najstarejši in največji nemški tovarni testenin Erfurter Teigwaren GmbH skrbi, da je ena od svetovno najbolj popularnih jedi vedno na zalogi: testenine vseh oblik! 

Industrija 4.0: Povezava v omrežje vam prihrani čas in denar

Vizija industrije 4.0 opisuje premik paradigme v industrijski proizvodnji do prožnih struktur z avtonomnimi, samoupravnimi enotami. Avtomatizirane in z omrežjem povezan rešitve notranje logistike, kot je na primer samovozeči transportni sistemi in inteligentna programska oprema, kot je Jungheinrichov sistem za upravljanje skladišča, bodo pri tem igrali odločilno vlogo.

Druge alternative, kot je obsežna povezava v omrežje na vseh ravneh, ni. To je že zdaj jasno - in sicer ne glede na panogo. Povezava v omrežje je pri tem enako zanimiva tako za majhna, srednja in velika podjetja, ki želijo svoje velikokrat tudi postopoma avtomatizirati. Ste pripravljeni Industrijo 4.0? Ali želite priti do cilja po pravi poti? Potem ste pri nas kot pionir z najboljšim strokovnim znanjem v dobrih rokah. Strankam nudimo prilagojene rešitve za industrijske odjemalce iz ene roke – bodisi pri obdelavi kovin, težki industriji ali strojništvu.

Optimirati in avtomatizirati: Vaša pot do programa Industrija 4.0 

Vedno več industrijskih podjetij želi izkoristiti optimizacijski potencial z avtomatizacijo njihovega materialnega toka na podlagi samovozečih transportnih sistemov, t. j. brez voznika. Z uporabo standardnih rutinskih nalog vam prihrani uporaba avtomatično vodenega transportnega sistema čas in stroške ter zmanjša škode, ki nastanejo med prevozom. Poleg tega imate korist od učinkovite in procesno varnih transportnih postopkov in kratkega časa implementacije. 

Brez skrbi: Zaradi več tednov trajajočega preoblikovanja v svojem skladišču ne boste imeli nikakršnih težav – (delna) avtomatizacija bo pri vas začela delovati že v zelo kratkem času. In prav kmalu boste videli, da se naložbe v naše inteligentne aplikacije za industrijo 4.0 večkrat izplačajo: Zaradi napredkov v komunikaciji, navigaciji in varnostni tehnologiji je mogoče avtomatično vodene transportne sisteme uporabljati zelo fleksibilno 24 ur na dan, tudi pri mešanem prometu z ročnimi vozili.

Z nagrajenim logističnim vmesnikom je bilo mogoče ustvariti tudi vmesnik med skladiščna tehnologija in Jungheinrichovim sistemom za upravljanje skladišča. Logistični vmesnik pošilja na primer iz sistema za upravljanje skladišča (angl. Warehouse Management System (WMS)) naročila za vožnjo k avtomatičnemu vodenemu transportnemu sistemu in pošlje po zaključku naročila povratno informacijo sistemu za upravljanje skladišča. Tako izpopolnite svoje skladiščne procese v kovinarstvu, težki industriji ali strojništvu.

Imamo rešitve za logistiko, prilagojene vaši industriji.
Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?