+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
EDS_Kabel

Baterije / tehnika polnjenja

Učinkovita raba energije je bistvo naše ponudbe. Za vas to pomeni znižanje celotnih stroškov, večji doseg, neprekinjena razpoložljivost vozil za talni transport, nič emisij in pozitivna energetska bilanca.
Da bi lahko vse to zagotovili, kot edini ponudnik razvijamo in proizvajamo vozila in krmilnike, pa tudi programsko opremo, baterije in tehnike polnjenja. Vse komponente so med seboj povezane z omrežjem in zagotavljajo najboljši izkoristek energije, optimalno upravljanje in visoko varnost.

Pionir že desetletja

V Jungheinrichu smo pionirji na področju električne mobilnosti. Več kot 95 % naših vozil je električno gnanih. V zadnjih desetletjih smo vseskozi izboljševali inteligentni celovit sistem, ki je sestavljen iz vozila, baterije in tehnike polnjenja. Tako lahko zagotovimo razpoložljivost vozil za čas dveh izmen že z enim samim polnjenjem preizkušenih svinčevo kislinskih baterij. Z uporabo vrhunske Jungheinrichove litij-ionske tehnologije, ki je popolnoma brez vzdrževanja, dvignemo elektrifikacijo v skladišču na popolnoma novo raven.

Prednost inteligentne tehnike polnjenja baterij

Jungheinrichova tehnika polnjenja, ki je resnično visokotehnološka, kljub temu ni zapletena in je popolnoma varna za uporabo. Mikroprocesorski možgani našega nakladalnika vedno poskrbijo za optimalen postopek polnjenja, tako da so vaša vozila brez zamudnega čakanja spet hitro napolnjena ali vmesno napolnjena in znova pripravljena za uporabo.

Zanesljiva kakovost

Baterija je glavni del vsakega električnega viličarja. V Jungheinrichu smo pionirji na področju električne mobilnosti, kjer redno postavljamo visoka merila. Prepričajte se o visoki kakovosti in vrhunski zmogljivosti naših baterij.

Tako učinkovito kot je le možno

Kdor izbere pravo tehniko polnjenja, ima prednost. Sodobna tehnika polnjenja baterij je v Jungheinrichu že dolgo standard . S ciljem optimalnega izpolnjevanja vaših potreb po energetski učinkovitosti pa se tudi nenehno izboljšuje.

Imate vprašanja?