EDS_Kabel

Baterije / tehnika polnjenja

Učinkovita uporaba energije je bistvo naše ponudbe. Za vas to pomeni znižanje celotnih stroškov, večji doseg, neprekinjena razpoložljivost vozil za talni transport, obdobje brez emisij in pozitivna energetska bilanca.
Da bi lahko vse to zagotovili, kot edini ponudnik razvijamo in proizvajamo vozila in krmilnike, pa tudi programske opreme, baterije in tehnike polnjenja. Vse komponente so med seboj povezane z omrežjem in zagotavljajo najboljši izkoristek energije, upravljanje in varnost.

Pionir že desetletja

Jungheinrich je pionir na področju električne mobilnosti. Več kot 95 % naših vozil je električno napajanih. V zadnjih desetletjih smo izboljšali inteligentni celovit sistem, ki je sestavljen iz vozila, baterije in tehnike polnjenja. Tako lahko zagotovimo razpoložljivost vozil za čas dveh izmen že z enim samim polnjenjem preizkušenih svinčeno kislinskih baterij. Z uporabo vrhunske Jungheinrichove litij-ionske tehnologije, ki je popolnoma brez vzdrževanja, dvignemo elektrifikacijo v skladišču na popolnoma novo raven.

Prednost z inteligentno tehniko polnjenja

Jungheinrichova tehnika polnjenja, ki je resnično visokotehnološka, kljub temu ni zapletena in je popolnoma varna za uporabo. Mikroprocesorski možgani našega nakladalnika vedno poskrbijo za optimalen postopek polnjenja, tako da so vaša vozila brez zamudnega čakanja spet hitro napolnjena ali vmesno napolnjena in znova pripravljena za uporabo.

Zanesljiva kakovost

Baterija je glavni del vsakega električnega viličarja. Jungheinrich je pionir na področju električne mobilnosti, kjer redno postavlja visoka merila. Prepričajte se o visoki kakovosti in vrhunski zmogljivosti naših baterij.

Tako učinkovito kot je le možno

Kdor izbere pravilno tehniko polnjenja, je v prednosti. Sodobna tehnologija polnjenja je že dolgo standard v družbi Jungheinrich. S ciljem optimalnega izpolnjevanja vaših potreb po energetski učinkovitosti pa se tudi nenehno izboljšuje.

Inovativen, učinkovit in narejen po meri

Kot vodilni izdelovalec na tem območju razvijamo za vas tudi individualne rešitve.

Fleksibilen in robusten

Naj si bo to trifazna krmilna enota ali na osnovi enosmernega toka, kombinirani nadzorni sistemi ali pa posamezne komponente – za vas imamo pravo rešitev.

Različne možnosti uporabe

Prevzamemo razvoj in konstrukcijo vaših potrebovanih elektromehanskih delov, prikazovalnike in pedale.

Konstrukcija v skladu s potrebami

Naša elektromehanske montažne plošče so tako konstruirane, da jih je lahko namestiti zelo hitro in enostavno. 

Spremenljiva in fleksibilna rešitev za vse panoge

Konstruiramo in proizvajamo kabelske snope za vso industrijo.


Univerzum možnosti

Naša rešitev na področju programske opreme so prilagojena posebna na vaše potrebe.

Hitra, fleksibilna in ustrezna podpora

Podpiramo vas kratkoročno in fleksibilno pri vašem projektu in to neodvisno od njihove vrste, velikosti in časa izvajanja. Pri tem ne igra nobene vloge, ali naj vas vseskozi spremljamo pri vašem projektu ali pa samo nekaterih posameznih fazah - vaše potrebe bodo ostale pri tem ključne.

Imate vprašanja?