Stage Krmilniki
Fleksibilen in robusten

Krmilniki

Naj si bo to trifazna krmilna enota ali na osnovi enosmernega toka, kombinirani nadzorni sistemi ali pa posamezne komponente – za vas imamo pravo rešitev.

Voziti, krmiliti in dvigniti – na lahek način

Za aktivacijo delovanja enega ali več motorjev ponujamo preizkušene trifazne ali enosmerne krmilnike, medtem ko naše kombinirane nadzorne rešitve z vmesnikom in V/I krmilno enoto poenostavljajo električne funkcije, kot so vožnja, dviganje ali krmiljenje.

Z uporabo najsodobnejših regulacijskih zasnov, ki so optimizirani za visoko stopnjo učinkovitosti, proizvajamo pogonske konverterje za različne tehnologije motorjev z napetosti od 24 do 80 voltov (po povpraševanju tudi druge napetosti) v razredih zmogljivosti od 0,5 do 16 kilovatov. Po želji izdelamo tudi ustrezno programsko opremo.

Inteligentna tehnologija podatkovnega vodila

Zaradi modularnega elektronskega sistema na osnovi inteligentne tehnologije podatkovnega vodila lahko naši krmilniki izvajajo vse električne funkcije, kot je vožnja, polnjenje, upravljanje volana, potiskanje ali dviganje. Robustna zasnova, razvita za visokozmogljive viličarje, zagotavlja najboljšo možno zaščito pred udarci in zaradi integriranega hlajenja ventilatorja tudi pred ekstremnimi temperaturami.

Priključljiva periferija in opcijska oprema

Delno preko dodatnih modulov je mogoče priključiti različne periferije na 80-V krmilnik, kot npr. brisalce stekla, ogrevanje sprednjega stekla, zvočni opozorilnik za vzvratno vožnjo ali delovne žaromete. To ne zahteva niti dodatne elektrike za vozila niti zapletene električne plošče za montažo, ker pokriva osnovni električni sistem vso dodatno opremo. Ta omogoča minimalno varianco. V kombinaciji s pogonom vozila lahko upravljate tudi krmiljenje. Med drugim je sistem zaščiten s spremljanjem kratkega stika.


Z veseljem vam bomo svetovali.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Telefon

01 561 04 98

Stopite v stik


Imate vprašanja?