+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Krmilniki
Fleksibilen in robusten

Krmilniki

Naj si bo to trifazna krmilna enota ali krmilje na osnovi enosmernega toka, kombinirani sistemi krmilja ali pa posamezne komponente – za vas imamo pravo rešitev.

Voziti, krmiliti in dvigniti – na lahek način

Za krmiljenje enega ali več motorjev ponujamo preizkušene trifazne ali enosmerne krmilnike. Poleg tega naša kombinirana krmilja z vmesnikom in V/I krmilno enoto poenostavljajo električne funkcije, kot so vožnja, dviganje ali smerno krmiljenje.

Z uporabo najsodobnejših krmilnih zasnov, ki so optimizirani za visoko stopnjo učinkovitosti, proizvajamo pogonske konverterje za različne tehnologije motorjev z napetosti od 24 do 80 voltov (po povpraševanju tudi druge napetosti) v razredih moči od 0,5 do 16 kilovatov. Po želji izdelamo tudi ustrezno programsko opremo.

Inteligentna CAN-Bus tehnologija 

Zaradi modularne zasnove elektronskega sistema na osnovi inteligentne CAN-bus tehnologije lahko naši krmilniki izvajajo vse električne funkcije, kot je vožnja, natovarjanje, upravljanje volana, pomikanje ali dviganje. Robustna zasnova, razvita za visokozmogljive viličarje, zagotavlja najboljšo možno zaščito pred udarci in zaradi integriranega hladilnika in ventilatorja tudi pred ekstremnimi temperaturami.

Priključljiva periferija in opcijska oprema

Delno preko dodatnih modulov je mogoče na 80 V krmilnik priključiti različne periferne enote, kot npr. brisalce stekla, ogrevanje sprednjega stekla, zvočni opozorilnik za vzvratno vožnjo ali delovne žaromete. To ne zahteva niti dodatne elektrike za vozila niti zapletene električne plošče za montažo, ker pokriva osnovni električni sistem vso dodatno opremo. V kombinaciji s pogonom vozila lahko upravljate tudi krmiljenje volana. Sistem je med drugim zaščiten tudi pred kratkim stikom.


Z veseljem vam bomo svetovali.

Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?