+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Transportiranje

Transport – učinkovit in varen

Kot celovit dobavitelj intralogističnih rešitev, ponujamo široko paleto storitev, inovativne in zanesljive izdelke, natančne in prefinjene procesne verige ter izjemno podporo, osredotočeno na zadovoljstvo strank.


Skupaj z vami bomo ustvarili prilagojeno rešitev, ki bo omogočila prihodnost in premagala vaše intralogistične izzive.


Preko 600 različic vozil: Vozilo za talni transport za vsako potrebo.

Odločitev, kateri vozilo za talni transport za vaše zahteve najudobnejši in predvsem najučinkovitejši, je odvisno od številnih dejavnikov. Kratke, srednje dolge in dolge transportne poti zahtevajo različne rešitve. Ozko okolje skladišča zahteva posebno okretne in kompaktne naprave. Pri marsikaterem okolju skladišča je koristna tudi uporaba univerzalnega vozila, kot je na primer Jungheinrichov električni viličar EFG ali regalni viličar ETV za kombinirani transport in uskladiščenje in izskladiščenje. Drugo ključno vprašanje je, kdo bo upravljal transportno opremo ali vozila. Pogosto menjava upravljavcev ali voznikov potrebujejo individualne elemente upravljanja, da bodo lahko vsi učinkovito in produktivno delali. Jungheinrich vam ponuja optimalna vozila v idealni konfiguraciji za vse te različne primere uporabe in zahteve. Pa tja do posebnih specifičnih, panožnih rešitev. Naši strokovni svetovalci lahko na podlagi vašega skladiščnega okolja in toka blaga ter materiala natančno določijo, kakšna bi morala biti vaš idealni vozni park. In če bi bile dodatne možnosti najemnine koristne za fleksibilno prilagoditev obsega.

Učinkovitost spravljena na sled: Transport brez voznika.

Avtomatizirane in mrežne rešitve notranje logistike, kot so samovozeči transportni sistemi, igrajo vse pomembnejšo vlogo v industriji 4.0. Kot vodilno podjetje na področju tehnologije notranje logistike nudi Jungheinrich rešitve za optimizacijo transporta in notranji blagovni tok na ključ. Avtomatsko vodeni transportni sistemi se odlikujejo pri transportiranju in premikanju blaga zaradi številnih prednosti: predvsem zaradi svoje učinkovitosti, zanesljivosti in zanesljivosti postopkovne varnosti. 

Še ena dobra stran: Avtomatične vodene transportne sisteme je mogoče uporabljati med kombiniranim obratovanjem različnih vozil z ročnimi vozili za talni transport ali osebami – predvsem pa nonstop. Rešitev, ki je fleksibilna, modularno prilagodljiva in sposobna za uporabo z vmesnikom. Avtomatizacija transporta pride v vaši logistični bilanci pozitivno do izraza. Kajti optimalno uporabljen prihranite čas, energijo in stroške - in prispeva k temu, da postanete v svojem poslu bolj konkurenčni.

Imate vprašanja?