Litij-ionske baterije
Učinkovite, trajne in brez vzdrževanja

Litij-ionske baterije

Jungheinrich je pionir na območju litij-ionske tehnologije in dela že skoraj deset let intenzivno na nadaljnjem razvoju, da vam omogoča še večjo zmogljivost v skladišču.

Litij-ionske baterije Jungheinrich. Naša verzija popolnosti. 

Kot pionir na področju litijske tehnologije že skoraj 10 let intenzivno delamo na razvoju trajnostnih litij-ionskih vozil. In to uspešno. V letu 2011 smo predstavili prvi serijsko pripravljen litij-industrijski viličar z litij-ionskimi akumulatorji - za maksimalno učinkovitost, varnost in udobje pri minimalni porabi in stroških. Nenehno izpopolnjujemo to revolucijo na trgu električnih industrijskih viličarjev za naše stranke. Ker vemo: prihodnost je električna!

Content Li-Ion Satisfaction guarantee 100 % zadovoljstvo. Zagotovljeno.

Z gotovostjo vemo, da vas bomo prepričali. Zato vam zagotavljamo, da boste lahko v roku 6 mesecev brez navedbe razloga enostavno in hitro zamenjali svojo novo tehnologijo s prvotno.


Litij-ionska garancija, novo 5 let brezskrbnosti. Zagotovljeno.

Z našo 5-letno garancijo za vašo litij-ionsko baterijo vam nudimo dolgoročno obljubo, ne glede na število obratovalnih ur.


En sistem, številne prednosti. 

Zahvaljujoč lastnim raziskavam, razvoju in proizvodnji vam lahko ponudimo koncept Li-ion vozila, ki je edinstven na trgu. Povezan celoten sistem, v katerem so baterija, polnilec in vozilo optimalno sinhronizirani. Dopolnjen je s strani naše pristojne službe za stranke v vsakem trenutku. Rezultat: velika moč in zmogljivost, časi hitrega polnjenja, pametna obnovitev energije, prihranek časa in virov brez vzdrževanja in daljša življenjska doba. Najboljša kakovost iz enega vira - za maksimalno učinkovitost v vašem skladišču.

 • Zanesljiva visoka kapaciteta tudi v ne več popolnoma napolnjenem stanju, ker poteka napetost pri litij-ionskih baterijah bolj konstantno kot pri svinčeno kislinskih baterijah.
 • Varčevanje z energijo in zmanjšanje emisij CO2 zaradi več kot 20% večje učinkovitosti litij-ionskih baterij v primerjavi s svinčeno kislinskimi baterijami.
 • Učinkovitejša rekuperacija (rekuperacija energije pri zaviranju).

Content Litij-ionske baterije 1

Visoka razpoložljivost vozil

 • Hitro in vmesno polnjenje med odmorom ali mirovanjem za nonstop razpoložljivost in prilagodljivost vsakodnevnega skladiščnega dela.
 • V času 30-minutnega vmesnega polnjenja sprejeme 24-V baterija 50 odstotkov svoje kapacitete. Po 80 minutah je baterija popolnoma napolnjena.

Content Litij-ionske baterije 2

Brez vzdrževanja

Litij-ionske baterije so brez vzdrževanja in ne oddajajo plinov. S tem odpade v pretežni meri nega baterije, stroki za vzdrževanje in infrastrukturo:

 • Brez polnjenja vode.
 • Specialni tovorni prostori z zračenjem niso potrebni.
 • Pri tem ne nastajajo niti vonji zaradi plinov ali kislin.
 • Sistemi, ki terjajo za zamenjave baterij veliko časa ali personala, odpadejo.

Dolga življenjska doba

 • Litij-ionske baterije zdržijo trikrat dalj kot običajni hranilniki energije.
 • Nespremenjena delovna sposobnost v dobi delovanja baterije.

Manj emisij CO2, več moči.

Prvovrstne vrednosti zmogljivosti Jungheinrich tehnologije Li-ion vas bodo prepričale. Naš voziček za dviganje ETV 216 je najboljši primer: zaradi večje energetske učinkovitosti in bolj konstantne krivulje napetosti, električno napajani Li-Ion tovornjak proizvaja višjo energijo z 21 % manj emisij CO2 v primerjavi s konvencionalnim tovornjakom s svinčevimi baterijami. . Manj emisij pomeni nižje stroške energije in maksimalno zmogljivost upravljanja.


TLi-Ionen

Točkovno ravnotežje, ki je resnično impresivno.

Content Li-Ionen-batteries Oekobilanz


Naše pionirsko delo, vaš prihodnji uspeh.

Želite izvedeti več? Preberite celotno zgodbo in spoznajte, kako vam litij-ionska sila pomaga zapustiti konkurente.

Korak pred tekmeci
Litij-ionska tehnologija

Z litij-ionskimi baterijami Jungheinrich zlahka prehitite tekmece.

Več o tem


VILIČARJI Z LITIJ-IONSKO BATERIJO

Več o naši celoviti tehnologiji baterij

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Telefon

01 561 04 98

Stopite v stikImate vprašanja?