+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Tehnika polnjenja
Enostavno polnjenje

Integriran polnilnik

Pri nas najdete v vozila integrirane 24 V in 48 V polnilnike.

Visokofrekvenčna tehnologija zagotavlja nežno polnjenje v različnih razredih zmogljivosti - za vse sektorje ter za vse vrste baterij. Več kot 60 let izkušenj z električnimi pogoni smo vnesli v razvoj svojih vgrajenih polnilnih naprav.

Naši integrirani polnilniki so idealni za uporabo brez zamenjave baterije. Upravljanje je nadvse preprosto: polnilnik je mogoče priključiti zvečer ali med delovnim časom na običajno 230 V vtičnico. Različni razredi moči omogočajo različne možnosti uporabe za vse panoge in vrste baterij. Naš visokofrekvenčna tehnologija poskrbi za prijazno polnjenje.

Uporabno po vsem svetu

Integrirani polnilniki so nastavljeni tako, da jih je mogoče uporabiti po vsem svetu za različne omrežne napetosti. V odvisnosti od ciljnega trga nudimo polnilnike za tri različne enofazne omrežne napetosti: 230 voltov za Evropo in številne druge države, 115 voltov za Severno Ameriko.

Poleg tega je v našem portfelju več kot ducat variant omrežnih vtičev. Integrirani polnilniki so  povezani z vozilom preko CAN-bus vmesnika, zato je status polnjenja prikazan na zaslonu vozila.

Varen zahvaljujoč blokadi vožnje med polnjenjem in indeksu zaščite IP54

Blokada vožnje za večjo varnost: če je vtikač integriranega polnilnika še v vtičnici, vozilo ne more odpeljati. Tako je izključena nevarnost poškodovanja vtiča ali vtičnice in nevarnost električnega udara.

Za povečanje varnosti so naši integrirani polnilniki izdelani v skladu z mednarodno zaščitno kodo 54 (IP54), kar pomeni, da so neprepustni za vodo in prah. Moč se prenaša preko vtičnega vmesnika Tyco. To prepreči odvijanje matic z navojev.


Pomagali vam bomo poiskati najprimernejši integrirani polnilnik za vaše potrebe. 

Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?