+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Trgovina na drobno in trgovina na debelo

Trgovina na drobno in trgovina na debelo

Visok tempo in fleksibilnost v kombinaciji z optimalno stroškovno učinkovitostjo so osnovne zahteve za maloprodajne in veleprodajne logistične procese. Predvsem razcvet elektronske trgovine in poslovanja zahteva inteligentne rešitve za vsako stranko. Šteje vsaka minuta.

Protipotresna varnost in učinkovitost

Birner je največji avstrijski trgovec rezervnih delov za vozila. Nova logistična strategija podjetja je vključevala distribucijsko skladišče. Vendar slednje stoji na potresnem območju 4. Predložili smo prepričljiv, sodoben koncept, ki zagotavlja protipotresno varnost skladišča.

Keller & Kalmbach

Podjetje Keller & Kalmbach se uvršča med vodilne ponudnike storitev upravljanja delov C. V bavarskem mestu Hilpoltstein smo sprojektirali in razširili glavno skladišče za podjetje s sedežem v Münchnu.

Učinkovita avtomatizacija odpreme (e-trgovanje)

Za inovativno ameriško podjetje s področja elektronskega trgovanja smo avtomatizirali transportni proces in ga naredili bolj zanesljivega.

Higher productivity through faster processes.

DS Produkte was looking for a WMS system that would completely map the company's complex intralogistics processes for its Europe-wide delivery of non-food consumer goods. Jungheinrich had the solution: a perfect combination of self-developed software and advanced warehouse Technology.

Optimizirana distribucija rezervnih delov

V svoji zgodovini je podjetje trgovalo z originalno opremo za proizvodnjo vozil in prikolic. Kasneje so paleto dopolnili z rezervnimi, ki odražajo trenutno vrednost vozila.

Zanesljivo, zmogljivo in popolnoma avtomatsko.

Za optimalno zapolnitev 43.000 paletnih mest na 52.500 m² skladiščnega prostora italijanskega trgovca na drobno Conad, skrbijo avtomatsko vodena vozila v kombinaciji z drugimi komponentami, ki v logističnem centru za manipulirajo z do 40 milijonov paketov letno.

Svet se vrti hitreje - tudi vaše blago.

Naše stranke s področja trgovine na drobno in debelo pričakujejo zaradi vse pogostejšega spletnega trženja dvoje – pospešene intralogistične procese za čedalje krajše čase dostave in vračanja. In dodatna razširljivost pri sezonskih ali akcijskih konicah prodaje. Oba skupaj zahtevata najvišjo možno elastičnost procesov v skladišču in visoko tehnologijo pri komisioniranju.

Ali iščete celovito rešitev z možnostjo prilagoditve velikosti paketa? Distribucijski center z neomejeno uporabo vseh kanalov za vse prihajajoče tipe naročil? Potem ste zaradi naših prilagojenih, logističnih rešitvah za maloprodajo in veleprodajo na pravem mestu.

Intralogistika 4.0 – z Jungheinrichom na prehitevalnem pasu.

V času logistike 4.0 vam nudimo popolno rešitev s Jungheinrichovim sistemom za upravljanje skladišča (angl. warehouse management system), ki je izredno zmogljiva programska oprema. Preslika vse procese od sprejema do izdaje blaga in lahko vodi na primer (delno) avtomatizirano ozkopasovno skladišče s samovozečimi transportnimi sistemi kot da bil začaran. To vam prihrani čas in denar.

Druge prednosti našega logističnega sistema, ki je bil razvit za maloprodajne in veleprodajne trgovine: priprava polnih in mešanih palet skladno s potjo, ki jo mora opraviti za skladiščenje, upoštevanje dostave istega dne/naslednjega dne ali profesionalno manipulacija pri visoki kvoti vračil izdelkov. Naše ergonomske rešitve na področju komisioniranja zagotavljajo optimalno izkoriščenost prostora in večjo varnost v skladišču. 

Našo ponudbo zaokroži široka paleta zmogljivih in energetsko učinkovitih dvižnih vozičkov palet in nakladalni viličarji. Inovativni visokoregalni viličar EKX 516 je na primer neobčutljiv na slaba tla in prinaša večjo varnost in zmogljivost pretoka blaga v vašem skladišču z ozkimi hodniki. Seveda so vsa naša vozila za talni transport v času zelene logistike na voljo z inovativno litij-ionsko tehnologijo - za še več moči in učinkovitosti. Vse to, da lahko hitreje reagirate v maloprodaji in veleprodaji in napredujete.


Imamo rešitve za logistiko, prilagojene vaši industriji.
Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?