+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Logistika

Logistika

V času globalizacije je iskanje zunanjih izvajalcev stroškovno učinkovito in nekaj povsem običajnega. Podpiramo vas z obsežnim portfeljem za optimizacijo svoje blagovne in dobavne verige do vam prilagojenih rešitev avtomatizacije.

Ponudnik storitev Rudolph Logistik

Podjetje Rudolph Logistik izvaja celovite logistične rešitve v različnih panogah. Z uporabo naših avtomatsko vodenih transportnih sistemov je doseglo optimizacijo procesov.

Varni postopki in preprosta integracija

Logistično podjetje Wahl & Co iz Bielefelda je našemu strokovnemu znanju in izkušnjam zaupalo pri gradnji svojega novega visokoregalnega skladišča. Pohvalimo se lahko z visoko kakovostjo naših viličarjev in preprosto integracijo v obstoječi IT-sistem.

Velik vozni park za učinkovit pretok blaga

Logistično središče na 20 hektarjih površine v lasti družbe pfenning logistics GmbH v Heddesheimu sloni na uporabi naših viličarjev. Obsežen vozni park šteje 88 viličarjev, ki omogočajo delovanje z rekuperacijo energije in so zato izjemno učinkoviti.

Optimizirano komisioniranje

V podjetju GLX Global Logistic Service je bilo s sodobno celovito rešitvijo za notranjo logistiko poskrbljeno za odpravo ozkih grl in znatno povečanje zmogljivosti skladiščenja.

Eno skladišče – jekleni regali z maso 600 ton

Družba Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG upravlja najsodobnejše neživilsko skladišče za komisioniranje in polnjenje. Gre za skladišče za oskrbo celotne skupine Migros, njegovo jedro pa sestavljajo Jungheinrichovi paletni regali in viličarji.

Pallet and order-picking warehouse under one roof.

Jungheinrich implemented an innovative combination of high-bay and small parts warehousing for globally operating pump manufacturer KRACHT, where automated conveyor technology and intelligent control through the Jungheinrich WMS ensure maximum efficiency in all warehouse and order-picking processes.

HelloFresh in Jungheinrich

Pri dobavi več kot 21 milijonov obrokov letno se HelloFresh Australia zanaša na prilagodljiv paket najema in storitev. Vodilni svetovni dobavitelj paketov s svežimi lokalnimi sestavinami zlasti ceni visoko odzivnost in prilagodljivost v odnosih s strankami.

Logistično podjetja prisega na Jungheinrich.

Logic ima ambiciozne cilje za prihodnost. 3000 paletnih mest se je v nekaj letih povečalo na 15.000, število pa naj bi se še povečalo. Jungheinrichova zmogljiva flota bo igrala ključno vlogo v tem procesu.

Prilagodljiv regalni sistem za prihodnost.

Za učinkovito shranjevanje rezervnih delov in prihranek prostora je ponudnik logističnih storitev Syncreon izbral Jungheinrich. Z našim modularnimi regalnim sistemom je celoti opremi novo distribucijsko skladišče v Venrayu na Nizozemskem.

Huettemann podaljšal pogodbo z Jungheinrichom.

Huettemann Logistics pokriva celotno dobavno verigo za svoje stranke. Na lokaciji v Isernhagenu od leta 2014 uporabljajo regalni sistem Jungheinrich in viličarje, ki so del upravljanja flote ISM Online.

Prednost za prihodnost pri Noerpelu.

Nič več kompromisov pri južnonemškem ponudniku transportnih in logističnih storitev Noerpel: okretni in zmogljivi litij-ionski viličarji ETV 216i v povezavi s sistemom upravljanja voznega parka Jungheinrich zagotavljajo manjše stroške in energetsko učinkovitost v modernem, širokopasovnem skladišču.

Uspeh v celotni dobavni verigi

VFS je od leta 1998 znan kot vodilni dostavljavec čez noč v regijo Victoria in Južni Novi Južni Wales. S pomočjo sodobne flote Jungheinrich, ki jo poganja litij-ionska tehnologija, uspešno povečal delovanje in stroškovno učinkovitost sistem.

Športna zmogljivost v silosnem skladišču Atomic.

V podjetju Atomic iz Altenmarkt im Pongau se zanašajo na prednosti avtomatiziranega skladišča drobnega materiala v kombinaciji z mesti za združevanje škatel na transportnem sistemu za učinkovit prevoz in shranjevanje smučarske opreme in športnih izdelkov - zagotovljena optimalna izkoriščenost.

Vse za varen proces za prihodna obdobja

Krajši dobavni roki, večji cenovni pritisk, čedalje bolj kompleksne zahteve glede distribucije - logistikastoji pred zahtevnimi izzivi. Leto za letom je treba v industriji najti nove možnosti za prihranek, da si zagotovimo konkurenčnost v globaliziranem svetu. Z nami se lahko opremite za varno prihodnost.

Pomagali vam bomo pri namestitvi stroškovno učinkovite, časovno krajše in fleksibilne procese. Vedno pod premiso nemotečega in brezhibnega logističnega procesa, pri katerem je varnost vašega kadra stalno v ospredju. Naša visoko zmogljiva informacijsko-tehnološka infrastruktura vam zagotavlja učinkovitost in preglednost, na primer pri brezhibnim sledenju pošiljk.

Ali se morate premagati različne nosilce tovorov in se soočate s čedalje večjo raznolikostjo izdelkov? Ponujamo vam in vsem logističnim partnerjem prilagojene rešitve in smo vam zaradi svoje tesno povezane storitvene mreže vedno na voljo.

Od avtomatizacije do prihranka energije

Logistika je zapletena, vendar najde vedno znova nove rešitve, ki so specifične za določeno panogo. Zato je obseg tehnoloških in postopkovnih izvedb skoraj neizčrpen. Skladišča z visokimi regali ali z ozkimi hodniki zagotavljajo nekaterim strankam optimalno izkoriščenost prostora in možnost hitrega odvzemanja blaga. Za druge logistične odjemalce so naša avtomatska skladišča za drobne dele tisti, ki jih vodijo do uspeha. V kombinaciji z našim sistemom za upravljanje skladišča in pionirskimi informacijskimi rešitvami je mogoče mnoge procese (delno) avtomatizirati. 

To pomeni, da lahko poteka vaša logistika okrog 24 ur na dan z minimalno nastavitev osebja, kar prihrani stroške, je varnejše kot prej in vedno maksimalno učinkovita. Toda tudi naši zmogljivi in po potrebi popolnoma elektrificirana vozila za talni transport in naši samovozeči transportni sistemi vam pomagajo pri optimizaciji svojih procesov. Vse to naredimo, da nastavimo svoje procese za prihodnost za enoto logistika 4.0: ekonomsko, varno in maksimalno učinkovito.

Imamo rešitve za logistiko, prilagojene vaši industriji.
Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?