+386 1 561 04 95 Direktna številka servisne službe Servis
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Services 2020

Storitve

»Dajmo!« je imel navado reči dr. Friedrich Jungheinrich, ustanovitelj družbe Jungheinrich. V tem se odraža naša kultura podjetja in naše zahteve glede storitev. Samo tisti, ki se loteva stvari, prevzame odgovornost – za svoje stranke in zase. 

Dr. Friedrich Jungheinrich je zgradil svoje podjetje na podlagi pravega partnerstva in zvestobe. Te vrednote imajo še vedno največjo vrednost. Naj si bo stranka, dobavitelj ali sodelavec: Jungheinrich gradi dolgoročne, trajne in poštene odnose. Steber tega odnosa so vrste servisnih storitev in rešitev. 

Trenutno izkazujemo 98 odstotkov stopnje servisiranja in s tem postavljamo visoko merilo v naši panogi. Naše servisno omrežje po vsem svetu zajema več kot 5.300 kvalificiranih servisnih tehnikov. Tako smo lahko vsepovsod zelo hitro pri vas.

Poleg servisa vozil in sistemov nudimo tudi podporo in svetovanje pri analizi in optimizaciji vaših logističnih zahtev (npr. upravljanje materialnega toka, flote ali skladiščnega sistema). Enako pomembno za nas so delovna okolja in naloge vaših zaposlenih. V ta namen smo pripravili obsežna izobraževanja, v katera vnašamo vse svoje izkušnje in strokovnosti pri reševanju vaših zahtev. Obsegajo tako usposabljanje voznika in usposabljanje za komisioniranje preko upravljanje baterij do varnostnega treninga.

Na eno stvar se lahko vedno zanesete: ne glede na to, ali ste veliko ali malo podjetje, vam Jungheinrich ponuja natančno tisti storitveni izdelek, ki ga potrebujete za uspeh. Po vsem svetu na enakem nivoju kakovosti.

Stage Forklift Service

Preprečujemo prekinitve dela.

Servis viličarjev.

Olajšamo popravilo viličarjev! Preprečujemo drage prekinitve in zagotavljamo, da bodo vaši viličarji hitro spet polno funkcionalni. Samo en klic je potreben, da bo eden od 5.400 strokovnjakov inženirjev Jungheinrich na svetu na poti k vam.

Prednosti:

 • Napake odpravijo vrhunsko usposobljeni inženirji Jungheinrich.
 • Minimalna prekinitev dela zaradi hitre dobave rezervnih delov.
 • Visoka razpoložljivost viličarjev, zahvaljujoč rednim storitvam.
 • Vrhunska storitev s strokovnim znanjem.

Hitro se odzovemo na potrebna popravila in naredimo vse, da viličarji ostanejo vedno v pogonu. Redno vzdrževanje poveča življenjsko dobo, razpoložljivost in varnost vaših viličarjev. Opravimo tudi vse potrebne varnostne preglede na vaših viličarjih.

Ponujamo široko paleto storitev Jungheinrich glede na vaše potrebe. S pogodbo o celovitih storitvah, prilagojeno vašim potrebam, boste ohranili jasen pregled nad stroški svojih viličarjev in skrbno nadzirali svoje izdatke.

Stage Servis

Brez težav do originalnih rezervnih delov.

Jungheinrich rezervni deli.

365 dni v letu se naši zaposleni trudijo, da vam hitro in zanesljivo dobavijo originalne rezervne dele Jungheinrich po vsem svetu. Naš center rezervnih delov v Kaltenkirchenu (blizu Hamburga) je srce našega globalnega logističnega omrežja. Optimalni procesi in globalno distribucijsko omrežje pomenijo, da lahko novi deli viličarja v najkrajšem možnem času pridejo do katerega koli mesta. Na vaši lokaciji čaka več kot 100.000 originalnih delov viličarja. Jungheinrich Parts Online pa vam omogoča udobno naročanje poljubnih rezervnih delov. Samo en klik in rezervni del, ki ga potrebujete, je na poti k vam.

Znotraj Evrope nudimo tudi dostavo čez noč. Rezervne dele Jungheinrich prevzamejo naši serviserji neposredno ponoči na kraju samem, zato so naslednje jutro že pri vas. Z 98,5-odstotno razpoložljivostjo rezervnih delov ponujamo največjo razpoložljivost za vaše viličarje in minimalne odzivne čase.

Prednosti:

 • 98,5 % razpoložljivost rezervnih delov.
 • Najkrajši odzivni časi z ekspresno dostavo čez noč v Evropi.
 • Originalni nadomestni deli pomenijo, da viličarji, avtomatizirani sistemi in skladiščna oprema ohranijo svojo vrednost.
 • Več kot 100.000 originalnih nadomestnih delov je na voljo že več kot 10 let.
 • Originalni nadomestni deli pomenijo veljavno garancijo.

Ko se odločite za originalne nadomestne dele Jungheinrich, nimate le prednosti popolne logistike, temveč tudi vrhunske kakovosti in varnosti. Samo certificirani originalni nadomestni del s strokovnim znanjem proizvajalca zagotavlja največjo zanesljivost in tako viličarji ali logistični sistem ohranjajo svojo vrednost.

Stage Logistični sistemi

Naredimo vse, kar lahko - 24 ur na dan.

Servis in podpora za avtomatizirane sisteme in skladiščno opremo.

Ne glede na to, kje, ne glede na to, kdaj, naša Jungheinrich servisna služba za avtomatizirane sisteme in skladiščno opremo vam je na voljo po vsem svetu, neprekinjeno. Trudimo se po svojih najboljših močeh, da vaš sistem stalno deluje na visoki ravni.

Prednosti:

 • Visoka zanesljivost.
 • Maksimalen nadzor nad stroški in preglednost nad posameznimi storitvami.
 • Prihranek časa in denarja.
 • Daljša življenjska doba z rednimi servisi in pregledi viličarjev.
 • Več časa za osnovno dejavnost.

Aktivno sodelujemo v primeru okvare in takoj sprožimo zagon avtomatiziranih sistemov in skladiščne opreme. 

Naši strokovnjaki za programsko opremo iz centralne podpore težavo odpravijo z oddaljenim dostopom ali pa eden od naših posebej usposobljenih inženirjev za pomoč strankam pride na mesto okvare.

Naša osrednja podporna služba vam ponuja tudi pomoč pri sistemih WMS in krmiljenju, avtomatizirano vodenih vozilih ter radio-podatkovnih in IT sistemih. Vedno zagotovimo razpoložljivost vašega sistema: 365 dni v letu, 24 ur na dan.

Z vami smo na vsakem koraku.

Jungheinrich Servis vam ponuja pestro ponudbo storitev. 

Z veseljem vam predlagamo najboljšo rešitev za vas.

Stopitev stik z nami!

Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?