+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Dviganje in skladanje

Natovarjanje in raztovarjanje – stvar za profesionalce.

Natovarjanje in raztovarjanje, dviganje in skladanje so temelji logistike. Če ta postopek ne poteka učinkovito, lahko pride do zastoja celotne procesne verige. Jungheinrich vam zato ponuja zmogljiv in energetsko učinkovit viličar ter paletni voziček za vse potrebe. S številnimi možnosti za uporabo po vaši meri.

Skladanje in dviganje – zanesljivi že od leta 1953 naprej.

Ni blaga, ki ga še ni premaknil Jungheinrich v zadnjih letih. Portfelj družbe Jungheinrich obsega več kot 600 različnih variant paletnih vozičkov in viličarjev. Če imate kljub temu posebne želje, bomo zgradili vaše viličarje in dvižna vozila po vaših specifikacijah. Naši visokozmogljivi viličarji imajo tisto vrsto pogona, ki ga dejansko potrebujete. Električno, z visoko zmogljivo litij-ionsko tehnologijo ali kot dizelski viličar ali plinski viličar. Za obremenitev do 5 ton.

Še en presežnik: Naš regalni viličar prevaža vaše blago do višine dvanajst metrov. Pri tem pa se seveda občutno zmanjšajo vaši obratovalni stroški: Dolgoročno lahko dosežete prihranke do 20 odstotkov. Navsezadnje so naši visokokakovostni viličarji tudi strokovnjaki za kombinirano uporabo med prisilno vodenimi ozkimi hodniki in prosto dostopnimi širokimi hodniki. Z našimi vozili boste lahko povečali število komisioniranih enot.

Seveda so naša vozila za talni transport na voljo tudi kot samovozeči transportni sistemi, ki samodejno povečujejo učinkovitost vaših tokov blaga. Na zahtevo so opremljeni z visoko tehnologijo, kot so čitalniki RFID in samodejno komunicirajo z našim sistemom za upravljanje skladišča. 

Visoka tehnologija za vašo varnost

Varnost je najpomembnejša pri skladiščenju in dvigovanju naših vozil. To velja za samovozeče transportne sisteme, ki brez voznika blago dvigujejo in skladajo, enako kot pri konvencionalnih viličarjih. Številni sistemi varnosti in asistenčni sistemi pomagajo vozniku pravočasno prepoznati kritične situacije in zmanjšati tveganje nesreč ter napačnega upravljanja. 

Zraven so še različne funkcije, kot so kamera za vzvratno vožnjo z zaznavanjem oseb in digitalne rešitve. Tudi glede zaščite pred tovorom in stabilnosti velja s posebnimi asistenčnimi sistemi moto – varnost je na prvem mestu. Za posebno panoge, kot sta kemija in farmacija, je mogoče po želji opremiti naše specialiste za dviganje in skladanje celo z eksplozijsko zaščito. Na ta način ne skladate in dvigujete blago le na varen način, temveč visoko storilno in stroškovno učinkovito.

Imate vprašanja?