+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Posebna konstrukcija

Posebne izvedbe vozil

Logistika je veliko več kot samo transport dobrin iz točke A v točko B. Potrebe naših strank se razlikujejo kot tudi področja, v katerih delujejo. V primeru, da naša standardna vozila ne izpolnjujejo vaših posebnih zahtev, vam lahko pri tem pomagajo naše posebne izvedbe vozil.

Takšne izvedbe so lahko kombinacija posebno zasnovanega bremenskega dela s standardno pogonsko enoto, ki skupaj predstavlja idealno rešitev za vaše proizvodne in logistične procese. Za razvoj prilagojenih transportnih rešitev za industrijsko uporabo združujemo dovršeno inženirstvo in inovacije s procesnim in proizvodnim strokovnim znanjem enega vodilnih svetovnih ponudnikov na področju notranje logistike.

Za Jungheinrich posebne izvedbe predstavljajo vrhunec osredotočenosti na kupce. Glede na stopnjo prilagoditve in zahtevano količino lahko izdelamo vaša vozila v majhnem številu ali kot posamezne enote. Zavzemamo se, da končni rezultat ustreza vašim zahtevam.

Tiskarna / Papirnica

Proizvodnja

Kemična industrija / Farmacija

Avtomobilska industrija

Industrija pijač

Letališče

Zanesljivi viličarji s protieksplozijsko zaščito so obvezna oprema pri zagotavljanju varnega in hitrega pretoka blaga v nevarnih območjih.

Z našimi posebnimi izvedbami vozil vam lahko zasnujemo transportne rešitve po meri.
Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?