+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Vaše rešitve

Naše rešitve

Jungheinrich je vodilni ponudnik rešitev za vsa področja notranje logistike. S celovitim portfeljem transportnih vozil, logističnih sistemov in storitvami zagotavljamo, da dobi vsak optimalno rešitev, ne glede na panogo ali velikost podjetja. Naša posebna odlika je, da se ukvarjamo s posameznim skladiščnim okoljem in specifičnimi industrijskimi zahtevami. Prava rešitev je namreč vedno individualna.

Naše rešitve

Prilagojene rešitve vašim zahtevam

Kratki cikli naročanja, manjše velikosti lotov, hitrejši dobavni roki: zaradi vedno večjih zahtev trga so avtomatizirana skladišča učinkovita rešitev. Vaše prednosti: večja prepustnost, večja hitrost in varnost pri pretoku materiala in enostavno upravljanje različnih nosilcev tovora.


Širok portfelj za vse logistične naloge

Kratki cikli naročanja, manjše velikosti lotov, hitrejši dobavni roki: Zaradi vedno večjih zahtev trga so avtomatizirana skladišča učinkovita rešitev. Vaše prednosti: večja prepustnost, večja hitrost in varnost pri pretoku materiala in enostavno upravljanje različnih nosilcev tovora.

BREZ KOMPROMISOV

Litij-ionska tehnologija revolucionira sektor intralogistike in veliko prepričljivih razlogov je za odločitev za Jungheinrichovo Li-ion tehnologijo.

UČINKOVITOST V GIBANJU

Kot kompetenten partner za avtomatizacijo načrtujemo in uresničujemo vašim potrebam prilagojen logistični sistem, s katerim boste ekonomičnost svojega skladišča popolnoma samodejno avtomatično povečali.

Mnenja strank

Poiščite navdih za svojo intralogistično rešitev v študijah primerov, ki zajemajo vse od skladiščnih sistemov do uvedbe digitalnih postopkov in dobave viličarjev po meri. Vsekakor skladno z vašimi potrebami, saj je vsako skladišče zgodba zase.

Imate vprašanja?