Stage Skladiščni regal in skladiščna oprema

Regali

Nosilna sila v skladišču je zgrajena iz znanja in jekla

Optimalno načrtovan regal je hrbtenica vašega skladišča. Ko je enkrat sestavljen, nosi bremena in vzdržuje spremembe. Ključno je torej za prihodnost varno načrtovanje. V podjetju Jungheinrich se že 60 let osredotočamo na interne razvojne rešitve, individualne rešitve in najvišjo kakovost. S širokim portfeljem za skladiščenje palet, pladnjev, kartonov in čezmerno dolgega tovora poskrbimo, da je vse pod streho in na dosegu. Kupci z vsega sveta in iz različnih industrij z našimi sistemi nizajo uspeh za uspehom.

S strastjo, daljnovidnost in veseljem do inovacij smo v zadnjih 60 letih stalno razširili in izboljšali našo paleto regalnih sistemov. Kajti tedaj in danes smo o tem prepričani: Regali so nosilna sila v skladišču. 

Vaš sistem s številnimi možnostmi

Palete in mrežne zaboje lahko shranite na različne načine, odvisno od pogojev lokacije. Statično shranjevanje je idealno, če je treba premikati blago samo med uskladiščenjem, izskladiščenjem ali premestitvi.

Gibčno in optimalna izraba prostora

Če imate opravka z blagom ali skladiščnimi enotami, ki jih morate premikati v skladišču, je za vas optimalna rešitev dinamično skladiščenje na paletah.

Fleksibilen in univerzalno uporaben

Jungheinrich je opremljen za vsak primer uporabe in nudi za vsako nalogo skladiščenja in komisioniranja ustrezni regal za drobne dele.

Individualen, v skladu s potrebami in fleksibilen

Glede shranjevanja majhnih delov so na voljo različne možnosti, odvisno od aplikacije. Skupaj bomo našli rešitev za vse vaše aplikacije - prilagojene vašim individualnim specifikacijam.


Učinkovito izkoriščen prostor

Če morate pri sebi skladiščiti blago dolgih dimenzij, kot so dvižni teleskopi, cevi in plošče, je za vas najboljša rešitev uporaba konzolnih regalov. S skladiščnimi ploščadmi poskrbite za dodatni skladiščni prostor.

Imamo celovito rešitev za dimenzioniranje po meri vašega delno ali popolnoma avtomatiziranega regalnega sistema. Kot ponudnik kompletov poiščemo za vas vedno optimalno rešitev na področju regalov, da povečamo vašo skladiščna zmogljivost.

Imate vprašanja?