+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Skladiščni regal in skladiščna oprema

Regali

Regal je ključ do optimalne učinkovitosti. Naša ključna ponudba je integrirano načrtovanje skladišč, kjer regal in oprema za upravljanje viličarjev delujeta "z roko v roki" kot en sam, skupni sistem za shranjevanje.

Ponujamo široko paleto regalnih in skladiščnih sistemov za namestitev vsega, od palet, zabojnikov in pladnjev do škatel in dolgega blaga. Učinkovitost celotnega pretoka materiala povečamo z zasnovo našega sistema skladiščnih regalov.

Regal za palete in škatle

Ali svoje izdelke shranjujete predvsem na paletah in v škatlah? Pripravljeni smo na vsako aplikacijo in vam lahko ponudimo različne regalne sisteme in skladiščne regale za različne naloge skladiščenja in prevzema naročil. Naši večstopenjski regalni sistemi omogočajo dostop do vseh vaših predmetov, na voljo so tudi za ozke prehode in nudijo še posebej dobro izkoriščenost skladiščnega prostora. Tudi mobilna stojala so del našega portfelja za skladišča z omejenim prostorom za shranjevanje. To je le nekaj rešitev za shranjevanje palet, ki jih je mogoče enostavno prilagoditi individualnim potrebam. Naša paleta izdelkov vključuje tudi različna skladiščna stojala in regalne sisteme za majhne dele in izbrano blago, kot so modularni regalni sistemi za optimalen dostop do vseh predmetov in prehodni regali za optimalno izrabo prostora z visokim razmerjem polnjenja. Ali imate posebne zahteve? Z veseljem vam bomo pomagali pri načrtovanju vašega skladišča.

Skladiščni sistemi za dolge obremenitve

Ali morate shraniti dolge tovore, kot so palice, cevi ali plošče? Naš konzolni regal lahko po potrebi podaljšamo z dodatnimi elementi. Tovor je v njem mogoče pritrditi z neobveznimi omejitvami. So se vaše potrebe po shrambi povečale, ne da bi imeli priložnost zagotoviti dodaten prostor? Nato z našimi medetažnimi ploščadmi ustvarite dodatni skladiščni prostor, ne da bi spremenili strukturo stavb. V kombinaciji z našimi modularnimi regalnimi sistemi ti ustvarijo platforme za komisioniranje, ki vam omogočajo, da zgornje skladišče vključite v območje komisioniranja.

Obsežna dodatna oprema za vaše skladišče

Z našimi najrazličnejšimi možnostmi nastavite svoje regale in skladiščne regale. V naši ponudbi so pladnji za kapnice za različne kapacitete in namene, pa tudi transportni zabojniki. 

S strastjo, daljnovidnost in veseljem do inovacij smo v zadnjih 60 letih stalno razširili in izboljšali našo paleto regalnih sistemov. Kajti tedaj in danes smo o tem prepričani: Regali so nosilna sila v skladišču. 

Vaš sistem s številnimi možnostmi

Palete in mrežne zaboje lahko shranite na različne načine, odvisno od pogojev lokacije. Statično shranjevanje je idealno, če je treba premikati blago samo med uskladiščenjem, izskladiščenjem ali premestitvi.

Gibčno in optimalna izraba prostora

Če imate opravka z blagom ali skladiščnimi enotami, ki jih morate premikati v skladišču, je za vas optimalna rešitev dinamično skladiščenje na paletah.

Fleksibilen in univerzalno uporaben

Jungheinrich je opremljen za vsak primer uporabe in nudi za vsako nalogo skladiščenja in komisioniranja ustrezni regal za drobne dele.

Individualen, v skladu s potrebami in fleksibilen

Glede shranjevanja majhnih delov so na voljo različne možnosti, odvisno od aplikacije. Skupaj bomo našli rešitev za vse vaše aplikacije - prilagojene vašim individualnim specifikacijam.


Učinkovito izkoriščen prostor

Če morate pri sebi skladiščiti blago dolgih dimenzij, kot so dvižni teleskopi, cevi in plošče, je za vas najboljša rešitev uporaba konzolnih regalov. S skladiščnimi ploščadmi poskrbite za dodatni skladiščni prostor.

Imamo celovito rešitev za dimenzioniranje po meri vašega delno ali popolnoma avtomatiziranega regalnega sistema. Kot ponudnik kompletov poiščemo za vas vedno optimalno rešitev na področju regalov, da povečamo vašo skladiščna zmogljivost.

FAQ - Frequently asked questions & answers about warehouse racking

Imate vprašanja?