+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Avtomatizirana transportna sredstva (1)

Avtomatizirane komponente

S pravilnimi komponentami na višjo raven

S širokim portfeljem produktov inteligentnih in naprednih komponent za avtomatizacijo postavimo vašo notranjo logistiko na raven, na kateri je kos vsem izzivom. Celoten obseg od delne do popolne avtomatizacije vam omogoča največjo prilagodljivost. 

Avtomatizacija z usklajenimi komponentami

Za načrtovanje in realizacijo rešitve, ki je idealno prilagojena vašim zahtevam uporabimo obsežen modularni sistem inteligentnih komponent avtomatike. Ta zajema samovozeča transportna vozila, tehnologijo za avtomatizacijo skladišča in paletno skladišče ter ustrezno tehnologijo komisioniranja. Integracija vseh teh komponent v celoto poteka z Jungheinrichovo informacijsko-tehnološko infrastrukturo.

Najvišja kakovost sestavnih delov iz lastne proizvodnje in storitev

Da lahko zagotavljamo visoke standarde kakovosti, poteka izdelava vseh odločilnih avtomatskih komponent v našem podjetju. To pomeni, da tudi pri vzdrževanju in servisiranju ohranimo visoko natančnost in s tem brez težav podpremo konsistenco in zanesljivost vaših procesov. Naša avtomatična vozila za talni transport, ki predstavljajo osnovni sestavni del naših sistemov samovozečih transportnih vozil, temeljijo na obširno preizkušenih in v praksi preverjenih serijskih viličarjih. Tudi na področju avtomatizacije skladišča uporabljamo regalna dvigala in prijemala tovora iz lastne izdelave.

Popolna ali delna avtomatizacija povečuje dodano vrednost

Povsod, kjer je proizvodno okolje ali okolje skladišča zaznamovano s ponavljajočimi se nalogami, postane avtomatizacija ključ, da bo uspeh vašega podjetja povezan s čim višjo dodano vrednostjo. Na poti do delne ali popolne avtomatizacije so vam na voljo naši logistični svetovalci in specialisti za izdelke. Svetujejo vam pri sleherni komponenti skladišča. Cilj je vedno maksimalna zanesljivost postopkov in s tem vaš dolgoročni uspeh.

Varen in učinkovit transportni proces

Avtomatični transport stoji v središču našega samovozečega transportnega sistema. Zaradi inteligentnih komponent avtomatizacije lahko avtomatiziramo preizkušena standardna vozila in jih individualno prilagodimo vašim zahtevam.

Vaš materialni tok v dobrih rokah

Večja produktivnost za vaše skladišče: naša transportna tehnika kaže pravo pot. Nudimo pametne rešitve z inovativnim transportom vseh vrst transportnih enot za nove sisteme in obstoječe inštalacije.

Učinkovito, točno, po meri

Avtomatizirana skladišča palet ali za drobne dele združuje regalni sistem, programsko opremo in upravljalne naprave v kompaktni skladiščni sistem. Pri tem je pomembna visoka dinamika pri optimalni energetski učinkovitosti. Ko vse deluje skladno, se avtomatizirana rešitev hitro izplača. 

Imate vprašanja?