+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Avtomatizirana transportna sredstva (1)

Avtomatizirane komponente

S pravilnimi komponentami na naslednjo raven

S širokim portfeljem produktov inteligentnih in prihodnjih komponent za avtomatizacijo postavimo vašo notranjo logistiko na raven, na kateri je kos vsem izzivom. Celoten obseg od delne avtomatizacije do popolne avtomatizacije vam daje največjo prilagodljivost. 

Avtomatizacija z med seboj optimalno usklajenimi komponentami

7 P-jev logistike temelji na razpoložljivosti: pravega blaga, prave količine, pravega stanja, pravega mesta, pravega časa, prave stranke in pravega obračuna stroškov. S tem je logistika tako individualna, kot je vaše podjetje in so vaše stranke. In zato standardne rešitve za vas ne pridejo v poštev. Avtomatizacija logističnih procesov vam mora ustrezati.

Za načrtovanje in realizacijo rešitve, ki je idealno prilagojena vašim zahtevam uporabimo obsežen modularni sistem inteligentnih komponent avtomatike. Ta zajema samovozeča transportna vozila za različne naloge, tehnologijo za avtomatizacijo skladišča za skladišče vsebnikov in paletno skladišče ter v ta namen ustrezno tehnologijo komisioniranja. Integracija vseh teh komponent v skladno sistemsko celoto poteka z Jungheinrichovo informacijsko-tehnološko strukturo.

Najvišja kakovost sestavnih delov iz lastne proizvodnje in naših storitev

Da bi izpolnili naše visoke standarde kakovosti, poteka izdelava vseh odločilnih avtomatskih komponent v našem podjetju. To pomeni, da tudi pri ohranjanju delujočega stanja in servisiranja ohranimo visoko zahtevnost in s tem brez težav podpremo konsistenco in zanesljivost vaših procesov. Naša avtomatična vozila za talni transport, ki je osnovni sestavni del naših samovozečih transportnih vozil, temeljijo na obširno preizkušenih in v praksi preverjenih serijskih napravah. Tudi na področju avtomatizacije skladišča uporabljamo regalna dvigala in prijemala tovora iz lastne izdelave.

Popolna ali delna avtomatizacija povečuje dodano vrednost

Vsepovsod, kjer je proizvodno okolje ali okolje skladišča zaznamovano s številnimi nalogami, ki se redno ponavljajo, postane avtomatizacija ključ, da bo uspeh vašega podjetja povezan s čim višjo dodano vrednostjo. Na poti do delne ali popolne avtomatizacije so naši logistični svetovalci in specialisti za izdelke vaš partner; svetujejo vam pri sleherni komponenti skladišča. Cilj: maksimalna zanesljivost postopkov in s tem vaš trajnostni logistični uspeh.

Varen in učinkovit transportni proces

Avtomatični transport stoji v središču našega samovozečega transportnega sistema. Zaradi inteligentnih komponent avtomatizacije lahko avtomatiziramo preizkušena standardna vozila in jih individualno prilagodimo vašim zahtevam.

Vaš materialni tok v dobrih rokah

Večja produktivnost za vaše skladišče: naša transportna tehnika kaže pravo pot. Nudimo pametne rešitve z inovativnim transportom vseh vrst transportnih enot za nove sisteme in obstoječe inštalacije.

Učinkovito, točno, po meri

Avtomatizirana skladišča palet ali za drobne dele združuje regalni sistem, programsko opremo in upravljalne naprave v kompaktni skladiščni sistem. Pri tem je pomembna visoka dinamika pri optimalni energetski učinkovitosti. Ko vse deluje skladno, se avtomatizirana rešitev hitro izplača. 

Imate vprašanja?