Stage Baterije

Baterije

Baterija je glavni del vsakega električnega viličarja. Jungheinrich je pionir na področju električne mobilnosti, kjer redno postavlja visoka merila. Prepričajte se o visoki kakovosti in vrhunski zmogljivosti naših baterij.

Učinkovit, trajen, brez vzdrževanja.

Jungheinrich je pionir na območju litij-ionske tehnologije. Kot vodilni ponudnik sistema za notranjo logistiko smo zaradi lastnih raziskav, razvoja in proizvodnje sposobni vam ponuditi celoviti sistem, usklajen med vsemi komponentami – baterije, polnilnika, vozila in svetovanja.

Več o tem
Za vse vrste električnih vozil

Izkoristite prednost preizkušene tehnologije v izvedbah s 24 V, 48 V in 80 V za vse vrste uporabe.

Več o tem

Content Upravljanje z energijo

Energetsko svetovanje na mestu uporabe

Po želji vam naši kvalificirani strokovnjaki izdelajo zasnovo za energijo, ki bo optimalno prilagojena na vaše zahteve. 

Za enostavni in učinkovit prestop svoje flote na naše litij-ionske baterije in polnilno tehnologijo, vam običajno po želji svetuje eden od naših energetskih strokovnjakov na vaši lokaciji. Poleg dejanske analize obstoječih sistemov in procesov vključuje ta tudi sestavo energetskih profilov in konceptov polnjenja za optimizacijo celotne energetske bilance. 


Individualno posvetovanje

Načrtovanje, projektiranje in uresničevanje: Tudi naši strokovni svetovalci vam stoji v vseh fazah uresničevanja ob strani. Od poznejše vgradnje v posamezno vozilo do prehoda na celotni park vozil z vmesnim polnjenjem pri uporabi v več izmenah. Ponujamo vam individualno rešitev. Izkoristite prednost koncentrirane moč naše litij-ionske tehnologije. Prepričati se sami. 

O tej stvari vam rade volje svetujemo.

Kontakt

Stage Dividenda

Vaš kontakt

servis

Telefon

01 561 04 98

Stopite v stik

Imate vprašanja?