+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Baterije

Baterije

Baterija je glavni del vsakega električnega viličarja. V Jungheinrichu smo pionirji na področju električne mobilnosti, kjer redno postavljamo visoka merila. Prepričajte se o visoki kakovosti in vrhunski zmogljivosti naših baterij.

Učinkovite, trajne in brez vzdrževanja.

V Jungheinrichu smo pionirji na področju litij-ionske tehnologije. Kot vodilni ponudnik sistemov za intralogistiko smo zaradi lastnih raziskav, razvoja in proizvodnje sposobni ponuditi celovit sistem, usklajen med vsemi komponentami – baterije, polnilnike, vozila in svetovanje.

Več o tem
Za vse vrste električnih vozil

Izkoristite prednost preizkušene tehnologije v izvedbah s 24 V, 48 V in 80 V za vse vrste uporabe.

Več o tem

Content Upravljanje z energijo

Energetsko svetovanje na mestu uporabe

Po želji vam naši kvalificirani strokovnjaki izdelajo zasnovo za energijo, ki bo optimalno prilagojena na vaše zahteve. 

Za enostavni in učinkovit prestop svoje flote na naše litij-ionske baterije in polnilno tehnologijo, vam običajno po želji svetuje eden od naših energetskih strokovnjakov na vaši lokaciji. Poleg dejanske analize obstoječih sistemov in procesov vključuje ta tudi sestavo energetskih profilov in konceptov polnjenja za optimizacijo celotne energetske bilance. 


Individualno posvetovanje

Načrtovanje, projektiranje in uresničevanje: Tudi naši strokovni svetovalci vam stoji v vseh fazah uresničevanja ob strani. Od poznejše vgradnje v posamezno vozilo do prehoda na celotni park vozil z vmesnim polnjenjem pri uporabi v več izmenah. Ponujamo vam individualno rešitev. Izkoristite prednost koncentrirane moč naše litij-ionske tehnologije. Prepričati se sami. 

O tej stvari vam rade volje svetujemo.

Stage Dividenda

Izpolnite spletni obrazec

Stopite v stik

Imate vprašanja?