+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Lithium-Ionen-Produkte

Litij-ionski produkti za vaš uspeh

Iščete energetsko rešitev, ki ne bo prepričala le glede učinkovitosti, ampak tudi glede trajnosti in varnosti? Potem je čas, da izkoristite številne prednosti litij-ionske tehnologije Jungheinrich. Na podlagi dolgoletnih raziskav in razvoja vam ponujamo popolnoma usklajen celoten sistem, sestavljen iz vozila, litij-ionske baterije, polnilnika in dobrih nasvetov strokovnjakov za vaš projekt vpeljave litij-ionske tehnologije. Ne glede na to, ali gre za nov nakup, nadgradnjo ali preoblikovanje celotnega voznega parka - nudimo celostno podporo za uporabo naših litij-ionskih rešitev.

Litij-ionske baterije: zmogljive in vzdržljive.

Jungheinrichove Li-ion baterije navdušujejo z dolgo življenjsko dobo, visoko zmogljivostjo, hitrim časom polnjenja ter prihrankom pri stroških in času brez vzdrževanja. 65 let usposobljenosti na področju elektromobilnosti in 10 let strokovnega znanja na področju litij-ionske tehnologije nam omogočajo, da za vas razvijamo dolgotrajne in trajnostne baterije v lastni proizvodnji, ki vam ponujajo maksimalno prilagodljivost, hkrati pa prihranite svoje vire.

Li-ion tehnologija polnjenja: vedno pripravljena za uporabo.

Izkoristite maksimalno moč vaših litij-ionskih viličarjev s pravo tehnologijo visokofrekvenčnega polnjenja podjetja Jungheinrich. Optimalna interakcija vseh komponent in brezhibna komunikacija med baterijo in polnilnikom omogočata doseganje impresivnih zmogljivosti in podaljšano življenjsko dobo vaših litij-ionskih baterij. Izkoristite zelo ekonomične postopke polnjenja in impresivno učinkovitost z našimi litij-ionskimi polnilniki.

Učinkovite, trajne in brez vzdrževanja.

V Jungheinrichu smo pionirji na področju litij-ionske tehnologije. Kot vodilni ponudnik sistemov za intralogistiko smo zaradi lastnih raziskav, razvoja in proizvodnje sposobni ponuditi celovit sistem, usklajen med vsemi komponentami – baterije, polnilnike, vozila in svetovanje.

Tako učinkovito kot je le možno

Kdor izbere pravo tehniko polnjenja, ima prednost. Sodobna tehnika polnjenja baterij je v Jungheinrichu že dolgo standard . S ciljem optimalnega izpolnjevanja vaših potreb po energetski učinkovitosti pa se tudi nenehno izboljšuje.

Preklopite na Jungheinrich Li-ion tehnologijo!

Poiskali bomo pravo litij-ionsko rešitev za vaše potrebe.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?