+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Lithium-Ionen-Produkte

Litij-ionski produkti za vaš uspeh

Iščete energetsko rešitev, ki ne bo prepričala le glede učinkovitosti, ampak tudi glede trajnosti in varnosti? Potem je čas, da izkoristite številne prednosti litij-ionske tehnologije Jungheinrich. Na podlagi dolgoletnih raziskav in razvoja vam ponujamo popolnoma usklajen celoten sistem, sestavljen iz vozila, litij-ionske baterije, polnilnika in dobrih nasvetov strokovnjakov za vaš projekt vpeljave litij-ionske tehnologije. Ne glede na to, ali gre za nov nakup, nadgradnjo ali preoblikovanje celotnega voznega parka - nudimo celostno podporo za uporabo naših litij-ionskih rešitev.

Litij-ionske baterije: zmogljive in vzdržljive.

Jungheinrichove Li-ion baterije navdušujejo z dolgo življenjsko dobo, visoko zmogljivostjo, hitrim časom polnjenja ter prihrankom pri stroških in času brez vzdrževanja. 65 let usposobljenosti na področju elektromobilnosti in 10 let strokovnega znanja na področju litij-ionske tehnologije nam omogočajo, da za vas razvijamo dolgotrajne in trajnostne baterije v lastni proizvodnji, ki vam ponujajo maksimalno prilagodljivost, hkrati pa prihranite svoje vire.

Li-ion tehnologija polnjenja: vedno pripravljena za uporabo.

Izkoristite maksimalno moč vaših litij-ionskih viličarjev s pravo tehnologijo visokofrekvenčnega polnjenja podjetja Jungheinrich. Optimalna interakcija vseh komponent in brezhibna komunikacija med baterijo in polnilnikom omogočata doseganje impresivnih zmogljivosti in podaljšano življenjsko dobo vaših litij-ionskih baterij. Izkoristite zelo ekonomične postopke polnjenja in impresivno učinkovitost z našimi litij-ionskimi polnilniki.

Litij-ionski produkti

Učinkovite, trajne in brez vzdrževanja.

V Jungheinrichu smo pionirji na področju litij-ionske tehnologije. Kot vodilni ponudnik sistemov za intralogistiko smo zaradi lastnih raziskav, razvoja in proizvodnje sposobni ponuditi celovit sistem, usklajen med vsemi komponentami – baterije, polnilnike, vozila in svetovanje.

Tako učinkovito kot je le možno

Kdor izbere pravo tehniko polnjenja, ima prednost. Sodobna tehnika polnjenja baterij je v Jungheinrichu že dolgo standard . S ciljem optimalnega izpolnjevanja vaših potreb po energetski učinkovitosti pa se tudi nenehno izboljšuje.

Krožno gospodarstvo za maksimalno trajnost

Kot vodilni na trgu na področju elektromobilnosti, Jungheinrich ponuja intralogistične rešitve, ki so energetsko učinkovitejše in zmanjšujejo emisije CO2. Odločilni dejavnik pri tem: celoten življenjski cikel naših litij-ionskih baterij sledi trajnostnemu konceptu.

Preklopite na Jungheinrich Li-ion tehnologijo!

Poiskali bomo pravo litij-ionsko rešitev za vaše potrebe.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?