+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Komisioniranje

Komisioniranje – najboljše zmogljivosti pri odvzemanju blaga.

Kot celovit dobavitelj intralogističnih rešitev ponujamo široko paleto storitev, inovativne in zanesljive izdelke, natančne in prefinjene procesne verige ter izjemno podporo, osredotočeno na zadovoljstvo strank.

Ne glede na vaše specifične zahteve ali industrijski sektor bomo sodelovali z vami, da oblikujemo prilagojeno rešitev za premagovanje vaših intralogističnih izzivov. Naše stranke zaupajo v naše strokovno znanje in izkušnje.

Naj si bo vodoravno ali navpično: Komisioniranje na najvišjem nivoju z družbo Jungheinrich.

Globalizacija, individualizacija in hitra gospodarska rast elektronskega poslovanja vodi k temu, da je treba pripraviti za odpremo čedalje večje število blaga in materialov v čedalje krajšem času. Komisioniranje je zato ključni dejavnik pri poslovnem uspehu mnogih podjetij z visokimi stopnjami odvzemanja blaga iz skladišč in nizkimi stopnjami napak.

Z več kot 60-letnimi izkušnjami ponuja Jungheinrich široko paleto uporabnikom prilagojenih rešitev za komisioniranje. Tako prepričuje Jungheinrichov ECE, ki je prva klasa med horizontalnimi komisionirni vozički in viličarji, že v svoji standardni izvedbi: z odlikovanjem »Red Dot-Award« označenim večfunkcijskim volanom jetPILOT in optimalnim udobjem med vožnjo. Naši večkrat nagrajeni, inteligentni visokokakovostni visokoregalni viličarji EKX zagotavljajo v ozkih hodnikih učinkovito komisioniranje na velikih višinah. Za avtomatsko in učinkovito komisioniranje v vertikali se dodatno uporabljajo naša avtomatizirana regalna dvigala za regale za skladišča z visokimi regali ali za skladišča drobnih delov.

Če je pri komisioniranju govor o vmesniku človek-stroj, ne gre skoraj nič več brez digitalne podpore. Kot tehnološki vodja v industriji notranje logistike ima Jungheinrich inteligentne in preproste rešitve. Inovativne možnosti upravljanja, kot je na primer Jungheinrich easyPILOT Follow intuitivno podpirajo komisionirnega viličarja. Tako se lahko v celoti osredotoči na delo, saj mu vozilo praktično samodejno sledi in hkrati drži natančno razdaljo do regala.

Jungheinrichov sistem za upravljanje skladišč je zasnovan kot digitalna »možganska centrala« skladišča za vse vrste komisioniranja, ki ob tem ne izgubi pregleda. Če so vaši sodelavci neposredno vključeni pri komisioniranju: V ta namen nudimo primerne ročne terminale, vključno z optičnim čitalnikom črtnih kod, ki jih lahko uporabljamo za brezpapirno komunikacijo preko radijskega prenosa podatkov. Na ta način postaneta človek in stroj pri komisioniranju enota.

Imate vprašanja?