+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Panoga

Panožna kompetenca

Kratki cikli naročanja, manjše velikosti lotov, hitrejši dobavni roki: zaradi vedno večjih zahtev trga so avtomatizirana skladišča učinkovita rešitev. Vaše prednosti: večja prepustnost, večja hitrost in varnost pri pretoku materiala in enostavno upravljanje različnih nosilcev tovora.


Sveži impulzi za vaše logistične procese

Pri elektronskem trgovanju na področju maloprodaje in veleprodaje od logističnih procesov dandanes vsi pričakujejo hitrost, fleksibilnost in stroškovno učinkovitost. Ponujamo vam prilagojene rešitve za zahteve notranje logistike 4.0.

Fitnes za vašo dobavno verigo

Avtomatizacija, hitrost in fleksibilnost odločajo v industriji živil o prihodnosti. Da boste lahko pravočasno izdelali in distribuirali hrano, pijačo ali živalsko krmo, smo razvili prilagojene rešitve notranje logistike: učinkovito, higiensko in varno.

Postopkovna optimizacija s sistemom

V času globalizacije je iskanje zunanjih izvajalcev stroškovno učinkovito in nekaj povsem običajnega. Podpiramo vas z obsežnim portfeljem za optimizacijo svoje blagovne in dobavne verige do vam prilagojenih rešitev avtomatizacije.

Avtomatiziran za večji uspeh

V težki industriji, kovinarstvu in strojništvu se proizvajalci za prihodnost pripravljajo s celovitim mrežnim povezovanjem. Mi k temu pripomoremo z intralogističnimi rešitvami.


Opremljen za prihodnost v proizvodnji vozil

Električna mobilnost in avtonomna vožnja. Individualizirana proizvodnja vozil v tovarnah in multinacionalne dobavne verige: avtomobilska industrija doživlja ravno fundamentalne preobrate. Že danes dostavlja Jungheinrich domišljene intralogistične rešitve za proizvodnjo vozil v industriji 4.0.

Od eksplozijske zaščite do avtomatizacije

Največja hitrost z največjo mero varnosti – to so pomembne zahteve za intralogistične procese v kemični in farmacevtski industriji. Če napak ne tolerirate, vam nudimo prave in napredne rešitve.

Imate vprašanja?