+386 1 561 04 95 Direktna številka servisne službe Servis
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage WMS Overview Page

Svetujemo vam pri analizi optimalnega materialnega toka

Za trajnosten in učinkovit materialni tok v vašem podjetju.
Vaš logistični objekt uspeva s pametno uporabo virov. Ko vse skupaj odlično deluje, je mogoče doseči največjo učinkovitost in produktivnost. Vendar pa se lahko osnovni pogoji za optimalni materialni tok sčasoma spremenijo: zahteve kupcev rastejo, asortiman izdelkov se spreminja – zato je tudi v intralogistiki potrebno prilagojeno načrtovanje materialnega toka. Ste že doživeli takšne spremembe? Potem izkoristite priložnosti, ki vam jih ponujajo strokovne svetovalne storitve da optimizirate proces materialnega toka in pripravite svoje podjetje za prihodnost!

Kdaj je načrtovanje materialnega toka koristno?

  • Kadar želite zmanjšati obratovalne stroške.
  • Če načrtujete izvajanje avtomatizacije.
  • Če želite povečati obratovalne zmogljivosti.
  • Ko je energetska učinkovitost glavna usmeritev podjetja.


Kakšni so vaši cilji za interni materialni tok?


Dobri razlogi za optimizacijo materialnega toka z Jungheinrichom

Prenesite naše znanje in izkušnje znotraj podjetja ter pridobite nov pogled na vaš interni materialni tok – tako za vhodno kot odhajajoče blago! Z Jungheinrichom uživate v naslednjih ugodnostih:

Logistični procesi za stranke

Največji potencial je v celovitem pristopu.

Kako poteka svetovanje o materialnem toku?

Ponujamo več možnosti – od začetnega globalnega pogleda do podrobnejšega koncepta za optimizacijo materialnega toka, kot tudi kombinacije obojega.

Referenca

07/20/2021
First sod turned for new logistics centre

Jungheinrich automates operations at Wacker Neuson

Več o tem

Dr. Tobias Harzer, vodja Jungheinrich Sales Centre South, pojasnjuje: “Jungheinrich zagotavlja podjetju Wacker Neuson celovito rešitev za avtomatizacijo iz enega vira – od analize materialnega toka do koncepta in izvedbe. Logistični center obsega avtomatizirano visokoregalno skladišče, ročno skladišče z avtomatskimi komisionirnimi postajami in skladiščno dvigalo za skladiščenje drobnih kosov. Celoten sistem je zasnovan za večjo pretočnost, večjo hitrost in večjo varnost  materialnega toka in je tako Jungheinrichov odgovor na potrebo Wacker Neusona po sodobni in učinkoviti intralogistiki.”


Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?