+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Proizvodi

Proizvodi

Najboljši proizvodi in rešitve nastanejo, ko se kompetence združijo z izkušnjami. To odražajo naši viličarji, rabljeni in za najem, regali, sistemi za skladiščenje, ustrezna informacijska tehnologija ter posebej prilagojene konstrukcije.

Ali morate premikati palete, skladati in komisionirati blago ter zagotoviti zanesljiv materialni tok in tok blaga? In to maksimalno učinkovito, varno in trajno? Pri nas najdete od aktualnih vozil za talni transport preko rabljenih in najemnih viličarjev do avtomatičnih transportnih sredstev in v praksi preverjenih regalnih in skladiščnih sistemov.
Poleg razvoja proizvodnje in prodaje novih naprav, vključno s posli z logističnimi sistemi in kataloško prodajo, se osredotočamo tudi na najem novih in rabljenih vozil za talni transport, ponovno pripravo in prodajo rabljenih vozil ter na vzdrževanje, popravila in nadomestne dele. 

Vozila po meri zahvaljujoč individualni opremi

Dviganje, zlaganje, vlečenje, premeščanje – električno, z motorjem z notranjim zgorevanjem ali ročno? Vedno lahko izberete tudi opremo, ki ustreza vašim potrebam.

Čas za premik – najemni viličar.

Vedno, kadar ste na tesnem, bo viličar za najem za vas pravi izbor. Za en dan ali celo leto – če viličarje potrebujete hitro, je Jungheinrich vaš zanesljivi partner.

Tako dobri kot novi Jungheinrich viličarji.

JUNGSTARS so rabljena vozila družbe Jungheinrich, ki na trgu veljajo za najboljše. Naša vrhunska prenova s 5 zvezdicami poskrbi, da je vsako vozilo obnovljeno po najvišjih tehničnih in vizualnih standardih v skladu z najvišjimi varnostnimi in trajnostnimi standardi.

Modul za logistični uspeh

Logistika se začne pri načrtovanju vseh pomembnih komponent sistema, preko implementacije rešitve, ki je popolnoma prilagojena vašim zahtevam, do dobro zasnovanega koncepta rešitve. Našim strankam nudimo vse prednosti integriranega poslovnega modela.

Edinstveni paket

Učinkovita uporaba energije je temelj naših proizvodov. Kot edini ponudnik razvijamo in proizvajamo ne samo vozila in krmilnike, temveč tudi programsko opremo, baterije in tehniko za polnjenje. Celovit sistem na enem mestu.

Regali in skladiščenje

Optimalno načrtovan regalni sistem je hrbtenica skladišča. Naša ključna ponudba je integrirano načrtovanje skladišč, kjer regal in oprema za upravljanje viličarjev delujeta "z roko v roki" kot en sam sistem za skupno skladiščenje.

Upravljanje voznega parka za več učinkovitosti

Zmanjšajte stroške v skladišču. Jungheinrich ponuja nabor digitalnih izdelkov za upravljanje voznega parka. Sistem, ki je sestavljen iz petih modulov, povečuje varnost v skladišču. Vse informacije najdete tukaj.

Rešitev na področju logistike po meri

Z rešitvami po meri družba Jungheinrich odpira pot različnim industrijskim področjem za lastno oblikovanje transportnih in proizvodnih postopkov. Prilagojeno vašim potrebam, maksimalno učinkovito, varno s perspektivo za prihodnost. 

Zanesljivo in varno

Z uporabo sistemov za radijski podatkovni prenos lahko znatno zmanjšate stroške in fleksibilno reagirate na spremenjene prioritete naročil.

Z veseljem vam bomo svetovali. Dogovorite se za sestanek!

Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?