Stage Proizvodi

Proizvodi

Najboljši proizvodi in rešitve nastanejo, ko se kompetence združijo z izkušnjami. To odražajo naši viličarji, rabljeni in za najem, regali, sistemi za skladiščenje ter ustrezna informacijska tehnologija ali posebej prilagojene konstrukcije.

Ali morate premikati palete, skladati in komisionirati blago ter zagotoviti zanesljiv materialni tok in tok blaga? In to maksimalno učinkovito, varno in trajno? Odgovori so navedeni v razdelku raznolikih izdelkov. Najdete od aktualnih vozil za talni transport preko rabljenih in najemnih viličarjev do avtomatičnih transportnih sredstev in v praksi preverjenih regalnih in skladiščnih sistemov.
Poleg razvoja proizvodnje in prodaje novih naprav, vključno s posli z logističnimi sistemi in kataloško prodajo, se osredotočamo tudi na oddajanje v najem novih in rabljenih vozil za talni transport, ponovno pripravo in prodajo rabljenih vozil ter na posle v zvezi z vzdrževanjem, popravili in nadomestnimi deli. V kombinaciji s široko paleto finančnih storitev lahko izdelek celotno dobo delovanja upravljamo z enega mesta.

Vozila po meri zahvaljujoč individualni opremi

Dviganje, zlaganje, vlečenje, premeščanje – električno, z motorjem z notranjim zgorevanjem ali ročno? V svojem asortimanu izdelkov imamo za vas ustrezna vozila. Pri novih vozilih za talni transport pa lahko izberete tudi opremo, ki ustreza vašim potrebam.

Čas za premik – najemni viličar. Opravljeno.

Vedno, kadar ste na tesnem, bo viličar za najem za vas pravi izbor. Za en dan ali celo leto – če potrebujete na hitro viličarje je Jungheinrich vaš zanesljivi partner.

Kot nov. Tako dober kot Jungheinrich.

JUNGSTARS so rabljena vozila družbe Jungheinrich, ki na trgu veljajo za najboljše. Naša vrhunska prenova s 5 zvezdicami poskrbi, da je vsako vozilo obnovljeno po najvišjih tehničnih in vizualnih standardih v skladu z najvišjimi varnostnimi in trajnostnimi standardi.

Modul za logistični uspeh

Logistika se začne pri izdelavi vseh pomembnih komponent sistema: od načrtovanja preko implementacije rešitve, ki je popolnoma prilagojena vašim zahtevam, do dobro zasnovanega koncepta storitev. Našim strankam tako nudimo prednosti integriranega poslovnega modela.

Edinstveni kompletni paket

Učinkovita uporaba energije je bistvo naše ponudbe. Kot edini ponudnik razvijamo in proizvajamo ne samo vozila in krmilnike, temveč tudi programsko opremo, baterije in tehniko za polnjenje. Celovit sistem na enem mestu.

Zgrajen iz znanja in jekla

Vemo, da je optimalno načrtovan regal hrbtenica skladišča. Zato se že 60 let zanašamo na lasten razvoj, individualne rešitve in najvišjo kakovost.

Upravljanje voznega parka za več učinkovitosti

Zmanjšanje stroškov v skladišču: Jungheinrich ponuja s svojimi digitalnimi izdelki za upravljanje voznega parka odlično orodje. Sistem, ki je sestavljen iz petih modulov, povečuje tudi varnost v skladišču – tako kot upravljanje dostopa EasyAccess. Vse informacije k temu najdete tukaj.

Rešitev na področju logistike po meri

S posebnimi konstrukcijami odpira družba Jungheinrich različnim industrijskim področjem poti za lastno oblikovanje svojih transportnih in proizvodnih postopkov: optimalno prilagojeno na njihove potrebe, maksimalno učinkovito, varno in s perspektivo za prihodnost. 

Zanesljivo in varno

Z uporabo sistemov za radijski podatkovni prenos lahko znatno zmanjšate stroške in fleksibilno reagirate na spremenjene prioritete naročil.

Imate vprašanja?