+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Svinčeno kislinske baterije
Za vse vrste električnih vozil

Svinčevo kislinske baterije

Izkoristite prednost preizkušene  24 V, 48 V in 80 V tehnologije.

Naše svinčevo-kislinske baterije so na voljo v standardnih izvedbah za lahke in zahtevne pogoje uporabe ter pogoje z daljšimi servisnimi intervali. Izkoristite visoko učinkovitost za ugodno ceno.

Robustna tehnika baterije za visoko zmogljivost, maksimalno zanesljivost in visoko energijsko gostoto – temu so namenjene naše zaprte standardne svinčene kislinske baterije v izvedbah s 24 V, z 48 V ter z 80 V. Vsebujejo tekoči elektrolit in na dokazano tehnologijo centralnega dolivanja vode. Baterijski poli tesnijo elektrolit in zato ostanejo baterije tudi dolgoročno nepropustne. Prav tako jih je enostavno vzdrževati zaradi popolnoma izoliranih privijačenih polov in povezovalnih kablov med baterijskimi celicami.

Opcijska oprema poveča učinkovitost

Po izbiri je na voljo mešanje elektrolita: zrak, ki se črpa v baterijsko celico, premeša kislino. Zato je mogoče baterije polniti hitreje. Poleg tega se zaradi manjše porabe vode zmanjšajo stroški vzdrževanja. Naše sistem za centralno dolivanje vodo – Aquamatik, ki je na voljo kot opcijska dodatna oprema, dodatno poveča učinkovito uporabo baterij.

Svinčeva kislinska baterija z podaljšanim intervalom servisiranja

Tudi svinčeno kislinska baterija s podaljšanim intervalom servisiranja za lahke do srednje težke aplikacije je dobavljiva v izvedbi z 24 V, 48 V in 80 V. Optimirane svinčeve plošče zmanjšajo poraba vode. To omogoča do 120 ciklov (polnilni/praznilni postopki) brez dolivanja vode. Vključuje tudi možnost mešanja elektrolitov in Aquamatik-e. 


Več o preizkušeni tehnologiji baterij za največjo učinkovitost.

Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?