+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Jungheinrich Ex-Schutz
Za varno obratovanje v nevarnih območjih.

Jungheinrich viličarji s protieksplozijsko zaščito

Izgonite se nevarnosti s pravim EX viličarjem.

Zanesljivi viličarji z eksplozijsko zaščito za obratovanje v nevarnih območjih so obvezni, ko gre za zagotovitev varnega in hitrega pretoka materiala v eksplozivnem okolju. V našem nemškem kompetenčnem centru v Lüneburgu izdelujemo protieksplozijska vozila, ki izpolnjujejo najvišje varnostne in izvedbene standarde. Z eksplozijsko zaščitenim viličarjem učinkovito zmanjšate nevarnost nesreč in omogočite največjo možno varnost pri delu.


Vaš EX viličar – vas varno pripelje iz nevarnega območja.

Se zavedate tveganj? Ne glede na to, ali gre za kemično, farmacevtsko, papirno ali živilsko industrijo - med proizvodnjo, skladiščenjem in prevozom vnetljivih snovi pogosto nastajajo zelo nevarni eksplozivni plini, hlapi in prah. Da bi izpolnili te posebne zahteve za viličarje na nevarnih območjih, kot izkušen proizvajalec ponujamo posebna vozila z zaščito proti eksplozijam. Izberite svoj viličar EX, da zagotovite največjo protieksplozijsko zaščito in učinkovito prispevate k preprečevanju nesreč.

  • Eksplozijsko varne rešitve za viličarje iz enega samega vira. 
  • Zanesljiva zaščita za opremo in osebje.
  • Posebej usposobljeni serviserji.


Delo brez tveganja v eksplozijskih okoljih.

Že vozite na varni strani? Tudi če same eksplozivne snovi ne predstavljajo nevarnosti, je lahko potencialen vir vžiga tudi uporaba električnih viličarjev in viličarjev z motorjem z notranjim izgorevanjem, kar je lahko resnično nevarno. Te vire nevarnosti zanesljivo odpravimo z našimi viličarji, ki so zaščiteni pred eksplozijami, in ponujamo certificirana vozila proti eksplozijam za vse razrede tveganja.

  • ​​​​​​​Največja zaščita pred eksplozijami v ranljivih okoljih.
  • Podrobna dokumentacija o vozilu za vsako vozilo.
  • Certificiranje v skladu s smernicami za izdelke ATEX.*

Vaš viličar s protieksplozijsko zaščito za maksimalno varnost.

Iščete varen EX viličar? Na podlagi naše trenutne serije modelov in naših izkušenj kot proizvajalec eksplozijsko varnih viličarjev razvijamo posebne eksplozijsko varne viličarje za optimalno zaščito. Naj gre za nadzor temperature, prevodne pnevmatike, antistatične prevleke iz blaga ali vilice iz nerjavečega jekla - vsak sestavni del je zasnovan tako, da preprečuje eksplozijo. Poleg tega imajo naši eksplozijsko zaščiteni viličarji običajne visoke standarde glede gospodarnosti, varnosti in ergonomije.

  • Preverjena vozila iz sedanjih serij modelov kot osnova.
  • Najvišji ergonomski in zmogljivostni standardi.
  • Obsežni pregled kvalitete pred dostavo.



* Direktive ATEX so določbe Evropske unije za jasno prepoznavanje groženj in nevarnih območij na področju zaščite pred eksplozijami. Izraz ATEX izhaja iz francoske kratice za ATmosphère EXplosible.

Imate vprašanja?