+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Avtomobilska industrija

Avtomobilska industrija

Električna mobilnost in avtonomna vožnja. Individualizirana proizvodnja vozil v tovarnah in multinacionalne dobavne verige: avtomobilska industrija doživlja velike spremembe. Na dirki za teme prihodnosti sta zaželena hitrost in najvišja stopnja intralogistične kompetence.

Skladiščna zmogljivost za več kot 18.000 palet.

Kot glavni izvajalec smo za našo stranko Continental na Slovaškem zgradili dva zelo učinkovita avtomatizirana skladišča za palete, sestavljena iz kar 1000 ton železa. Rezultat: izkoriščenost prostora na najvišji ravni, povečana zmogljivost in največja prilagodljivost za prihodnost.

Intralogistika 4.0 za gospodarska vozila

V Salzgitterju zaposleni v MAN Truck & Bus AG dosegajo odlične rezultate z integrirano celostno rešitvijo za neprekinjen pretok materiala: zahvaljujoč vmesniku s sistemom SAP, avtomatski viličar ERC 215a zagotavlja zanesljivo dobavo.

Modularna prilagodljivost

Jungheinrich AGV-ji v novem avtomatiziranem skladišču na visoki ravni v podjetju HEWI GmbH opravljajo različne naloge: poleg prevoza blaga povezujejo proizvodne in odpremne odseke, tako da zagotavljajo stalno dobavno verigo brez prekinitev - in zagotavljajo največjo prožnost in produktivnost.

Izboljšanje učinkovitosti v avtomatiziranih paletnih skladiščih

Hitrost in učinkovitost sta ključnega pomena, če želite doseči najboljši možni pretok blaga. Avtomatizirana paletna skladišča lahko vedno najbolje pokažejo svoje prednosti, ko je veliko število predmetov shranjenih in obdelanih v več izmenah (24/7) in / ali v omejenem prostoru. Sistemi regalov, programska oprema in vsa delovna oprema morajo v tem primeru popolnoma delovati. Samo zaradi tega mora načrtovanje in izvedbo vašega avtomatiziranega paletnega skladišča opraviti izkušen strokovnjak, kot je Jungheinrich.

Optimizirana uporaba prostora

Avtomatizirana paletna skladišča so lahko zasnovana kot nameščeni objekti ali kot samostojni skladiščni prostori do 45 metrov visoko, zaradi česar je raven uporabe prostora izjemno visoka. Položaji postavitve palet, rešetk in posameznih nosilnih sistemov lahko prenesejo obremenitve do 7,5 ton. V enonadstropnih, dvoslojnih ali večplastnih konfiguracijah so ta skladišča primerna za skoraj vse vrste blaga in lahko služijo kot standardna, temperaturno nadzorovana ali globoko zamrznjena (do -35 °C) skladišča.


Prilagojena avtomatizacija za vaše intralogistične procese

Ko so rešitve za avtomatizacijo prilagojene vašim zahtevam in zanesljivo delujejo kot del vašega poslovnega modela, ne povečujejo le zadovoljstva kupcev, temveč tudi učinkovitost: razširljivost pomeni, da so vaše naložbe zaščitene in ste tako dobro pripravljeni na izzive. Stroškovno učinkovita rešitev za avtomatizacijo zagotavlja hitro donosnost naložb (ROI). Dovolite nam, da vam svetujemo, katera rešitev za avtomatizacijo je najprimernejša za vaše potrebe in bo dosegla srednjeročne in dolgoročne cilje.

Visokoregalni viličarji: najboljši izvajalci v avtomatiziranih paletnih skladiščih

Naši avtomatski nakladalniki z visoko nosilnostjo temeljijo na naših serijskih tovornjakih, ki so bili testirani na terenu in so dopolnjeni z ustreznimi avtomatskimi komponentami. Rezultat je v obliki zanesljivih in učinkovitih avtomatskih vodenih vozil (AGV) za vaše skladiščne naloge na višinah do 13 metrov. Avtomatski nakladalniki z visokimi regali zagotavljajo maksimalno razpoložljivost, učinkovitost in zmogljivost vašega skladišča palet. Za delovanje 24/7 je možno tudi načrtovati sistem oskrbe z energijo s pomočjo vodilnih tračnic, nameščenih na stojalih.

Žerjavi za nakladalnike: hitre operacije v avtomatiziranih paletnih skladiščih

Uporabljeni v avtomatiziranih paletnih skladiščih, posebni hitri nakladalni žerjavi z nosilnostjo do 7 ton, zagotavljajo hitro shranjevanje in pridobivanje blaga. Še več, za različne globine skladiščnih prostorov so na voljo različne naprave za manipulacijo tovora. Da bi v celoti izkoristili skladiščne kapacitete, lahko uporabimo žerjavne žerjave, ki delujejo v različnih konfiguracijah prehoda. Z naraščajočimi zahtevami glede pretočnih zmogljivosti lahko v obstoječi skladiščni sistem vključimo dodatne žerjave.Imamo rešitve za logistiko, prilagojene vaši industriji.
Helpdesk_[MAM-45240]-servis

Izpolnite spletni obrazec - povpraševanje za servis

Stopite v stik

Imate vprašanja?