+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Regalno dvigalo za visokoregalno skladišče
S tempom do najvišje zmogljivosti pretoka blaga

Regalno dvigalo za palete

Velika hitrost in natančnost pri uskladiščenju in izskladiščenju sta v avtomatskem paletnem skladišču alfa in omega. Samo z napravami, ki so optimalno usklajene z vašim skladiščem, je mogoče doseči najvišji pretoka blaga pri maksimalni izrabi prostora.

Povečanje hitrosti v avtomatskem paletnem skladišču

Hitrost in učinkovitost sta odločilna, če želite doseči najvišji pretoka blaga. Avtomatska paletna skladišča najbolje pokažejo svojo pravo zmogljivost, kadar je treba blago uskladiščiti ali pretovoriti med večizmenskim delom (24 ur na dan, 7 dni v tednu) in/ali veliko artiklov na omejenem prostoru. Regalni sistem, programska oprema in vse uporabljene naprave morajo pri tem idealno sodelovati. Zato naj opravi načrtovanje in izvedbo vašega avtomatskega paletnega skladišča izkušen strokovnjak, kot je Jungheinrich.

Izkoriščen prostor na najvišjem nivoju

Avtomatska paletna skladišča so možna v izvedbi vgradnega skladišča ali kot prosto stoječe silosno skladišče z višino do 45 m. Stopnja izkoriščenosti prostora je s tem izredno visoka. Odlagalna mesta za palete, mrežaste zaboje ali individualne transportno-skladiščne osnove imajo lahko nosilnost do 7,5 t.  Možne so izvedbe skladišča enojne, dvojne ali večkratne globine odlaganja, v standardnih ali kontroliranih temperaturnih režimih, tudi kot hladilnica do -35° C.

Pretok blaga bo hitrejši 

Posebna regalna dvigala v avtomatskem paletnem skladišču poskrbijo za veliko hitrost pri uskladiščenju in izskladiščenju vašega blaga. Z nosilnostjo do 7,5 t se premikajo hitro in hkrati tudi natančno – pri največji energetski učinkovitosti. Tako regalna dvigala najbolje služijo  vašemu avtomatskemu paletnemu skladišču.

Možnost nadgradnje: krivinska regalna dvigala

Običajna regalna dvigala so vezana samo na en regalni hodnik in se poslužujejo le tega. Krivinska regalna dvigala pa so sposobna menjave hodnika in zato lahko poslužujejo več hodnikov in so na ta način bolje izkoriščena oz. jih je potrebno manj. Če pa nastopi potreba po večjem pretoku blaga, je mogoče v skladiščni sistem dodati dodatna krivinska dvigala. Pri tem ne nastanejo dodatni stroški zaradi dodatnih varnostnih elementov, tirnic, nadzornih elementov, ipd.

Načrtovanje in izvedba avtomatskega skladišča palet na enem mestu

Ne glede na to, ali gre za prevzem blaga, izdajo blaga, regalne sisteme, različne postaje ali transportne sisteme: rade volje skupaj z vami najprej analiziramo vaše potrebe internega transporta, poiščemo ustrezne rešitve in skupaj z vami načrtujemo optimalno uporabo vašega avtomatskega paletnega skladišča.  


Imate vprašanja?