+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Avtomatično paletno skladišče
Učinkovito skladiščenje majhnih delov

Avtomatsko skladišče drobnega materiala

Z višino do 45 metrov ter konfiguriranimi in integriranimi ali samostojnimi skladišči so avtomatska paletna skladišča idealna za skladiščenje blaga z visoko zmogljivostjo. Glavna prednost je, da lahko v celoti izkoristite razpoložljivi prostor za shranjevanje.

Povečajte svojo zmogljivost z avtomatskimi paletnimi skladišči

Hitrost in učinkovitost sta odločilna, če želite doseči najvišjo hitrost pretoka blaga. Avtomatska paletna skladišča najbolj pokažejo svojo pravo zmogljivost , kadar je treba blago uskladiščiti ali pretovoriti med večizmenskim delom (24 ur na dan, 7 dni v tednu) in/ali veliko izdelkov na omejenem prostoru. 

Avtomatska paletna skladišča so možna v izvedbi vgradnega skladišča ali kot prosto stoječe silosno skladišče z višino do 45 m. Stopnja izkoriščenosti prostora je s tem izredno visoka. Odlagalna mesta za palete, mrežaste zaboje ali individualne transportno-skladiščne osnove imajo lahko nosilnost do 7,5 t.  Možne so izvedbe skladišča enojne, dvojne ali večkratne globine odlaganja, v standardnih ali kontroliranih temperaturnih režimih, tudi kot hladilnica do -35 °C.
 

Prilagodljivo zaradi širokega portfelja avtomatizacije

Avtomatska paletna skladišča in samodejni nakladalni sistemi so individualni tako kot vaše zahteve. Zato vam nudimo široko paleto rešitev za avtomatizacijo.

Nudimo tudi avtomatska visokoregalna skladišča z lastno opremo za upravljanje paletnih regalov. V tem primeru lahko izbirate med široko paleto manipulatorjev tovora in posebnimi rešitvami, ki so zasnovane tako, da nudijo enako izjemno zmogljivost kot naša delovna oprema. Naše avtomatske komponente lahko uporabljate bodisi posamezno ali kot celoten sistem.

Vse na enem mestu za vaše avtomatsko skladišče palet

Ne glede na to, ali se osredotočamo na vhodno ali odhodno blago, na sisteme regalov, različne postaje ali transporterje: veseli smo, da lahko analiziramo vaše individualne transportne strukture, da vam ponudimo idealno rešitev za optimizacijo vaših postopkov. Z vami bomo sodelovali pri načrtovanju najboljše možne uporabe avtomatskega skladišča palet. 

 Z veseljem bomo povečali učinkovitost vašega skladišča!


 


Imate vprašanja?