+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Drobno polnjenje

Regalna dvigala za drobni material

Kratek čas cikla, neposreden dostop do vsakega artikla ter visok pretok blaga in optimalna izraba prostora: naša avtomatska skladišča za drobni material predstavljajo rešitev za uskladiščenje drobnega materiala z velikim številom artiklov pri najvišjih zahtevah.

Najbolj učinkovito skladišče drobnih delov v svojem razredu

Jungheinrich je z inovativnimi tehnologijami razvil skladiščne žerjave za skladišča za drobne dele z inovativnimi tehnologijami, ki zagotavljajo največjo zmogljivost pri pretoku, izkoriščanju prostora in energetski učinkovitosti. 

Content stacker cranes for miniload warehouse

Minimalni obratovalni stroški – maksimalna izkoriščenost prostora.

Dvigalo ne samo, da zagotavlja največjo hitrost potovanja in pospeševanje, temveč nudi tudi najvišjo energetsko učinkovitost, obenem pa optimalno izkorišča prostornino skladišča. Najboljša avtomatizirana rešitev za shranjevanje majhnih delov v posodah, škatlah ali pladnjih.


Mediathek STC miniload 6 Najvišji podatki o zmogljivosti v svojem razredu

STC 2B1A je najmočnejše skladišče drobnih delov v svojem razredu. S hitrostjo vožnje več kot 6 m/s in največjim pospeškom, večjim od 5,3 m/s2, se pretok blaga lahko znatno poveča. To uvršča STC 2B1A med najboljšo visoko zmogljivo opremo.Največja Content stc miniload 2 energetska učinkovitost

Uporaba SuperCaps omogoča shranjevanje energije, ki se sprošča med zaviranjem, in omogoča ponovno uporabo. To omogoča skladišču, da izravnava ogromne konice porabe, ki se pojavijo med pospeševanjem in zaviranjem. Posledično se lahko napajalna napetost prepolovi. To pomeni velike prihranke pri porabi energije in oskrbi z energijo.


Content stc miniload 3 Najmanjše dimenzije pristopa v svojem razredu

Zaradi konstrukcijske zasnove vodilne tirnice je tlačni nosilec vgrajen kot voziček v tirnici, kar bistveno zmanjša dimenzije zgornjega in spodnjega prileta. Tekalna površina glavnih koles je le približno 55 mm nad tlemi namesto tržnega standarda od 150 do 250 mm.


Content stc miniload 4 Povečanje obsega skladišča.

Novost je tudi Omega pogon, ki varčuje s prostorom in je integriran v podnožje dvižnega teleskopa. Zahvaljujoč svoji ozki in lahki zasnovi se lahko dvožilni pogon nahaja med krmilno omarico in dvižnim teleskopom. Posledično so tudi bistveno zmanjšane dimenzije spredaj in zadaj.

STC 2B1A tako dosega najmanjše dimenzije pristopa v svojem razredu. Rezultat: maksimiziran obseg skladišča.


Content stc miniload 5 Visoka prilagodljivost

Inovativna zasnova in izjemno lahka konstrukcija dvižnega teleskopa sta bili doseženi z zelo lahkimi aluminijastimi ekstruzijskimi profili s prečnimi oporami iz litega aluminija. To omogoča nizko skupno težo Miniloada in prilagodljivost dvižnega teleskopa. Doseči je mogoče višino dvižnega teleskopa 25 metrov.
UČINKOVITOST V GIBANJU

Kot kompetenten partner za avtomatizacijo načrtujemo in uresničujemo vašim potrebam prilagojen logistični sistem, s katerim boste ekonomičnost svojega skladišča popolnoma samodejno avtomatično povečali.

Bi radi dvignili učinkovitost skladišča na višjo raven?


Imate vprašanja?