+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Samovozeča transportna vozila

Avtomatsko vodena vozila (AGV)

Avtomatsko vodena vozila (AGV) in popolni avtomatični transport so v središču našega samovozečega transportnega sistema. Zaradi inteligentnih komponent avtomatizacije lahko avtomatiziramo preizkušena standardna vozila in jih individualno prilagodimo vašim zahtevam.

Avtomatsko vodena vozila

Središče avtomatičnega skladišča

Samovozeča transportna vozila, ki jih nadzoruje inteligentna programska oprema, varno in učinkovito opravijo vsako transportno nalogo. S posebnimi komponentami avtomatizacije lahko avtomatiziramo svoja preverjena standardna vozila in jih prilagodimo zahtevam vašega skladišča.

Vrhunska zmogljivost v avtomatskem VNA skladišču

Naši avtomatični visokoregalni viličarji učinkovito in zanesljivo opravljajo svoje delo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Popolnoma so integrirani v celoten sistem, ki ga sestavljajo regali, programska oprema in sistemi za dotok blaga, kot so valjčne proge.

Začnite z avtomatizacijo zdaj

Mobilni roboti (MR) prosto navigirajo znotraj določenega območja ter samodejno pobirajo ali odlagajo transportno skladiščno osnovo. Tudi vi lahko vnesete to dinamiko v svoje skladišče – ​​z našim vsestranskim mobilnim robotom arculee.

INFORMACIJE NA DLANI

Vabimo vas k ogledu webinarjev na temo avtomatsko vodenih vozil (AGV). Na t.i. spletnih delavnicah smo govorili o avtomatizaciji procesov v intralogistiki s pomočjo avtomatsko vodenih vozil, kdaj je avtomatizacija primerna in kako se je lotiti.

Imate vprašanja?