+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
AGV portfolio

Avtomatizirana vozila za talni transport

Samovozeča transportna vozila so osrčje avtomatiziranega skladišča, ki jih nadzira inteligentna programska oprema. S posebnimi komponentami lahko avtomatiziramo svoja preverjena serijska vozila in jih prilagodimo zahtevam vašega skladišča.

Popolnoma avtomatičen, precizen in procesno varen

Content Samovozeči transportni sistem (2)

Film o izdelku


Vaše prednosti

Film o varnosti

Samovozeč in kljub temu varen

Obsežni varnostni senzorji ščitijo ljudi, bremena in stroje. Samovozeči transportni sistemi vozijo samo po poteh, ki jih sami določate. Kljub temu lahko pride do situacije, kjer sodelavec nehote križa vozna pot. V tem primeru posrbi obsežni certificirani varnostni sistem CE za takojšnje zaviranje. Bistveni sestavni del sistema so pri tem zaščiteni senzorji oseb, ki so opremljeni z opozorilnim in zaščitnim poljem, ki stalno nadzirajo neposredno vozno pot samovozečega transportnega sistema. Če oseba vstopi v opozorilno polje, vozilo takoj upočasni vožnjo. Če se oseba ustavi, zavira do mirovanja. Vzporedno s tem je poslan signal h komandni mizi, ki prikazuje blokado naprave.

Varnost kljub hitrosti

V vseh avtomatično vodenih transportnih sistemih je standardno vgrajen zaščitni optični čitalnik oseb v smeri pogona. V odvisnosti od hitrosti vožnje bodo prilagojene dolžine polja varnostnega območja. To pomeni, čim hitreje potujejo vozila, tem bolj predvidljivo skenirajo svojo okolico in tem bolj povečajo svoje opozorilno in zaščitno polje.


Content Samovozeči transportni sistem slika 2 Varnost kljub smeri vožnje

Samovozeči transportni sistemi zaznajo tudi predmete, ki so ob strani vozila na vozni poti. S stransko nameščenim laserskim optičnim čitalnikom je mogoče te predmete že predhodno zaznati. Poleg tega služijo kot dodatno varovanje pri vožnjah v ovinku. Senzorji prepoznajo predmete, ki bi se med vožnjo dotikali konturo vozila v ovinku. Če je temu tako, zagotovite mirovanje vozila brez dotika.


Content Samovozeči transportni sistem Varnost Plus/na vrhu

Dodatna varnost s senzorsko zaveso. Smisel senzorske zavese je odkriti predmete pod in nad ravnjo zaznavanja senzorja za zaščito potnikov in se izogniti trčenju s temi predmeti, kolikor je to le mogoče. Tako je na primer možno prepoznati palete, ki štrlijo preveč iz regala. Ta senzorska zavesa ne dela samo med vožnjo naravnost, temveč »pogleda« predvidljivo, kaj je v ovinku.

Uspešno avtomatizirati v notranji logistiki

Content Samovozeči transportni sistem 11

Predelave v vaše, skladišču so zastarele

Uvedba samovozečega transportnega sistema običajno zahteva od kupcev veliko priprav in je pogosto povezana z nadležnimi motnjami poteka obratovanja. Da bi se temu izognili, so naša avtomatska vozila pred dostavo pripravljena za posebno uporabo in temeljito testirani glede strojne in programske opreme. Tako je mogoče zmanjšati stroške za prilagoditev med fazo dodatnih naporov ter morebitne čase izpadov v vašem skladišču ali proizvodnem okolju na minimum. Na mestu uporabe, tj. pri stranki, povezujemo avtomatično vodeni transportni sistem preko nagrajenega logističnega vmesnika brez težav na strankin sistem gostiteljskega računalnika. To je vmesna programska oprema, ki smo jo razvili, tako imenovani »plug-in«, ki se že uspešno uporablja v več kot 100 sistemih strank. Zaradi te visokokakovostne, standardizirane strojne in programske opreme lahko učinkovito in varčno realiziramo zagon vašega avtomatičnega vodenega transportnega sistema.

Content Samovozeči transportni sistem (1)
Content Samovozeči transportni sistem 1

Združena funkcionalnost in dizajn

Iščete daljnosežno optimizacijo svojih dobavnih in proizvodnih procesov brez dodatnega napora ali stroškov? Brez težava z našim avtomatično vodenim talnim vozilom. Ti prevzamejo popolnoma avtomatizirano vaša rutinska opravila.

Naš avtomatično vodeni transportni sistem v uporabi

Z laserskim krmiljenjem poti optimizirate svoje transportne poti in razbremenite svoje zaposlene pri večji učinkovitosti in stalno zanesljivostjo. Zaradi preproste integracije v obstoječe infrastrukture so modeli avtomatično vodenih transportnih sistemov prilagodljivi. Pridobite si vtis in izkusite naš avtomatično vodeni transportni sistem v akciji.

Vse iz ene roke

Ne glede na fazo načrtovanja ali izvedbo skupnega projekta v podjetju Jungheinrich imate vedno kontaktno osebo, ki vam bo pomagala pri vprašanjih. Strokovnjaki na kraju samem bodo poskrbeli za implementacijo Samovozečega transportnega sistema.


Stage Dividenda

Vaš kontakt

prodaja

Stopite v stik

Imate vprašanja?