+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Formular za kontaktiranje
Novičke
Stage Jungheinrichov sistem za upravljanje skladišča

Sistem za upravljanje skladišča WMS

  • Pametno upravljanje skladišča
  • Individualna rešitev s številnimi funkcijami
  • Modularna konstrukcija
  • Edinstvena nadgradljivost
  • Inovativne funkcije
  • Odlična prilagodljivost in zanesljivost
  • Preprosta povezava

Jungheinrichov WMS sistem za upravljanje skladišča

Jungheinrich WMS – individualna in celovita rešitev WMS.
Inteligenten in vsestranski sistem upravljanja skladišča Jungheinrich WMS celovito upravlja, vodi in optimizira skladišče ter s tem zagotavlja trajno učinkovite in preproste procese. Sistem je narejen po meri podjetja, tako da se programska oprema prilagodi vašemu poslovanju in ne nasprotno.

Poleg tega Jungheinrichovi strokovnjaki za programsko opremo in logistiko že 20 let skrbijo za razvoj sistema Jungheinrich WMS skladno z najnovejšimi intralogističnimi smernicami. Zagotavljamo vam, da boste tudi v prihodnje kos vsem notranjelogističnim izzivom. Pametne funkcije sistema podpirajo vedno nove izboljšave vašega podjetja.

Zanesljivo. Prilagodljivo. Nadgradljivo.
Trenutne tržne raziskave kažejo, da je povprečna uporabna doba programske opreme za upravljanje skladišča več kot 15 let. Dobro je vedeti, da je Jungheinrich WMS varna naložba, tudi v prihodnost. Jungheinrich WMS ostaja večno mlad, kajti pri Jungheinrichu ponujamo vsepanožno, edinstveno nadgradljivost, ki tudi v prihodnosti zagotavlja združljivost sistema Jungheinrich WMS z vedno novimi izdajami in posodobitvami. Kadar koli lahko preklopite na novo različico in že danes izkoristite najnovejše razvojne rešitve prihodnosti.

Najboljše pri tem je: z vašo rastjo raste tudi programska oprema. Modularna zasnova in večrazsežnostni konfiguracijski model sistema Jungheinrich WMS omogoča preprosto prilagoditev novim spremembam. Poleg tega sistem podpira več strank in jezikov.

Preprosta povezava.
Integracija? Nič lažjega. Jungheinrich WMS ima standardne vmesnike za izmenjavo podatkov in komunikacijo z vsemi običajnimi in gostiteljskimi sistemi ali sistemi ERP.

Jungheinrich ponuja vse, kar potrebujete za preprostejše in ugodnejše upravljanje skladišča in še veliko več.

Bistvene značilnosti

Imate vprašanja?