Stage Samovozeči transportni sistem
Varen in učinkovit transportni proces

Samovozeči transportni sistemi

Avtomatična rešitev za vozilo in popolni avtomatizirani transport sta središče našega samovozečega transportnega sistema. Zaradi inteligentnih komponent avtomatizacije lahko avtomatiziramo preizkušena standardna vozila in jih individualno prilagodimo vašim zahtevam. 

Naši avtomatični visokoregalni viličarji 24 ur na dan učinkovito in varno opravljajo svoje delo – v celoten sistem so vključeni premišljeno in varno. 

Samovozeča transportna vozila, ki jih nadzoruje inteligentna programska oprema, varno in učinkovito rešujejo vsako vašo transportno nalogo. 

Samovozeči transportni sistemi: Uspešno avtomatizirajte svojo notranjo logistiko

Avtomatično vodeni transportni sistem po vaših željah in zahtevah: kot samostojna ali sistemska rešitev

Vaše individualne zahteve glede proizvodnega in delovnega okolja določajo smer: naši samovozeči transportni sistemi so pri tem varna in učinkovita izbira za transportne postopke. Z našimi avtomatično vodenimi transportnimi sistemi lahko preko laserske navigacije popolnoma samodejno in varno transportirate tovore do 2,5 tone na vnaprej opredeljene postaje, in to z milimetrsko natančnostjo. Avtomatično vodeni transportni sistem vam bomo ponudili po vaših željah: v povezavi z vašim sistemom za materialno poslovanje ter kot avtonomno rešitev. Ta avtomatična rešitev za vozilo bo individualno prilagojena vaši okolici – naj si bo to upravljanje hitro tekočih vrat, sprememba obremenitve pri transportni tehniki ali pa menjava nivoja s tovornim dvigalom – avtomatični transportni sistemi obdelujejo zanesljivo vse vaše naloge. Naš avtomatično vodeni transportni sistemi lahko enostavno integrirate v svoje proizvodno okolje in jih varno uporabite pri kombiniranem obratovanju različnih vozil in načinov.

Samovozeči transportni sistemi sloneč na serijskih napravah

Naše avtomatske rešitve za vozila združujejo zrelo in inovativno tehnologijo z dolgoletnimi izkušnjami. Da bi za vas našli pravi avtomatično vodeni transportni sistem, bomo z veseljem najprej analizirali vaše posamezne transportne strukture, poiskali primerne rešitve za optimizacijo procesnih zaporedij in skupaj z vami načrtovali optimalno uvajanje avtomatičnega vodenega transportnega sistema. Cilj: prihranek časa in stroškov zlasti pri standardnih rutinskih opravilih ter znatno manj transportnih poškodb. Samovozeči transportni sistem bo z učinkovitim in procesno varnim transportom še optimiziral uporabo vaših virov. Z nagrajenim Jungheinrichovim logističnim vmesnikom (vmesniška programska oprema, ki smo jo sami razvili) lahko vaš avtomatično vodeni transportni sistem enostavno in brez težav povežemo s sistemom ERP. Naš servis za logistične sisteme je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Pri tem je preko oddaljenega dostopa možna še hitrejša podpora. Tako lahko zagotovimo stalno zmogljivo in neproblematično enostavno uporabo.

Na visoki ravni v skladišču: avtomatski visokoregalni viličar

Posebni izzivi pri skladiščni tehnologiji so avtomatična visokoregalna skladišča. Celotni sistem sestoji iz enega ali več samovozečih transportnih sistemov, osnova pa so visokoregalni viličar, regalni sistem, zaščitne ograje vključno z upravljanjem dostopa do območja ter skladiščni krmilni sistem. Poleg tega so tudi sistemi oskrbe, kot so transportna tehnika ali druga avtomatsko vodena transportna vozila. Večfrekventne vodilne žice in transponder v tleh zagotavljajo učinkovito orientacijo v hodnikih. Poleg transporta standardiziranih palet so lahko cilji avtomatskih visokoregalnih viličarjev popolnoma različni, na primer vrata do vzdrževalnega prostora. Za uporabo 24 ur na in 7 dni v tednu je moč realizirati električno napajanje avtomatskih visokoregalnih viličarjev prek zbiralke na stojalu. Z avtomatično vodenim transportnim sistemom pridobite sistem z visoko razpoložljivostjo. In če pride kljub temu kdaj do težave, vas podpremo s svojimi storitvami ali svojo podporo za logistične sisteme – osebno na mestu ali prek oddaljenega dostopa.

Imate vprašanja?