+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Samovozeči transportni sistem
Varen in učinkovit transportni proces

Samovozeči transportni sistemi

Avtomatična rešitev za vozilo in popolni avtomatizirani transport sta središče našega samovozečega transportnega sistema. Zaradi inteligentnih komponent avtomatizacije lahko avtomatiziramo preizkušena standardna vozila in jih individualno prilagodimo vašim zahtevam. 

Naši avtomatski visokoregalni viličarji, ki so popolnoma integrirani v dobro načrtovan celostni sistem, učinkovito in zanesljivo opravljajo svoja dela 24/7.

Samovozeča transportna vozila, ki jih nadzoruje inteligentna programska oprema, varno in učinkovito rešujejo vsako vašo transportno nalogo. 

Samovozeči transportni sistemi: Uspešno avtomatizirajte svojo notranjo logistiko

Avtomatično vodeni transportni sistem po vaših željah in zahtevah: kot samostojna ali sistemska rešitev

Vaše individualne zahteve glede proizvodnega in delovnega okolja narekujejo pristop. Naši samovozeči transportni sistemi predstavljajo varno in učinkovito izbiro za transportne naloge. Z našimi avtomatično vodenimi transportnimi sistemi lahko preko laserske navigacije popolnoma samodejno in varno transportirate tovore do 2,5 tone na vnaprej določena mesta z milimetrsko natančnostjo. Avtomatično vodeni transportni sistem vedno prilagodimo vašim željam: v povezavi z vašim sistemom za materialno poslovanje ali kot avtonomno rešitev. Ta avtomatična rešitev za vozilo bo individualno prilagojena vaši okolici – naj si bo to upravljanje hitro tekočih vrat, sprememba obremenitve pri transportni tehniki ali pa menjava nivoja z vertikalnim transporterjem – avtomatični transportni sistemi zanesljivo izvedejo vsa opravila. Enostavno jih lahko integrirate v svoje proizvodno okolje in jih varno uporabite pri kombiniranem obratovanju različnih vozil in načinov.

Samodejni transport, ki temelji na serijskih viličarjih

Naše avtomatske rešitve za vozila združujejo zrelo in inovativno tehnologijo z dolgoletnimi izkušnjami. Da bi za vas našli pravi avtomatično vodeni transportni sistem, bomo z veseljem najprej analizirali vaše transportne procese, poiskali primerne rešitve za optimizacijo procesnih zaporedij in skupaj z vami načrtovali optimalno uvajanje avtomatičnega vodenega transportnega sistema. Cilj je prihranek časa in stroškov zlasti pri standardnih rutinskih opravilih ter zmanjšanje števila poškodb. Sistem bo z učinkovitim in procesno varnim transportom še optimiziral uporabo vaših virov. Z nagrajenim Jungheinrichovim logističnim vmesnikom lahko vaš samodejni transportni sistem enostavno in brez težav poveže z vašim informacijskim sistemom. Naš servis za logistične sisteme je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Pri tem je preko oddaljenega dostopa možna še hitrejša podpora. Tako lahko zagotovimo neprekinjeno in neproblematično enostavno uporabo.

Skladišče na visoki ravni: avtomatski visokoregalni viličar

Posebni izzivi pri skladiščni tehnologiji predstavljajo avtomatična visokoregalna skladišča. Celotni sistem sestoji iz enega ali več samovozečih transportnih sistemov, osnova pa so visokoregalni viličar, regalni sistem, zaščitne ograje vključno z upravljanjem dostopa do območja ter skladiščni krmilni sistem. Poleg tega so tu še sistemi oskrbe, kot so transportna tehnika ali druga avtomatsko vodena transportna vozila. Večfrekventne induktivne žice in transponder v tleh zagotavljajo učinkovito vodenje viličarja v hodnikih. Poleg transporta standardiziranih palet so lahko cilji avtomatskih visokoregalnih viličarjev popolnoma različni, na primer vrata do vzdrževalnega prostora. Za uporabo 24 ur na in 7 dni v tednu je moč realizirati električno napajanje avtomatskih visokoregalnih viličarjev prek zbiralke na stojalu. Z avtomatično vodenim transportnim sistemom pridobite sistem z visoko razpoložljivostjo. In če pride kljub temu kdaj do težave, vas podpremo s svojimi storitvami ali svojo podporo za logistične sisteme – osebno na mestu ali prek oddaljenega dostopa.

Imate vprašanja?