Stage ERC 215a

Avtomatski paletni viličar

  • 3100 - 4000 mm
  • 1300 - 1500 kg
  • Za samodejno, zanesljivo in varno izvedbo rutinskih nalog
  • Optimiziranje transportnih poti
  • Uporaba obstoječih voznih poti
  • Kratek čas amortizacije
  • Kompaktna oblikovna zasnova

ERC 215a

ERC 215a je transportni sistem brez voznika, ki temelji na serijskih viličarjih Jungheinrich. Združuje preverjene viličarje z natančno navigacijo in obsežnim varnostnim paketom, kar zagotavlja veliko mero zanesljivosti in varnosti.Deluje lahko v hibridnem načinu z ročnimi vozili in pešci. Lahko ga integrirate v obstoječe ali nove strukture podjetja – v vsakem primeru je ERC 215a prava izbira za povečanje učinkovitosti transportnih postopkov. Kompaktna konstrukcija in večja dvižna višina bogatita uporabo tipa ERC 215a.Za navigacijo samovozečih viličarjev (AGV) niso potrebni posegi v talni ustroj, saj poteka preko laserske navigacije. Za slednjo se na ustrezna mesta na transportni poti, denimo na regalno konstrukcijo, stebre in stene, namestijo odsevniki ali se uporabijo dane orientacijske točke.

Samovozeči viličar (AGV) je mogoče preprosto integrirati v obstoječe informacijsko in programsko okolje. AGV je možno integrirati tudi v skladiščno informacijski sistem (WMS) ali v sistem za načrtovanje proizvodnje (ERP), pri čemer se za izmenjavo podatkov lahko prilagodi Jungheinrich logistični vmesnik.Sistem AGV v obliki ERC 215a lahko uporabljate tudi kot samostojno rešitev, torej brez gostiteljskega sistema.Modularna zasnova sistema omogoča prilagoditev individualnim postopkom ter hitro in preprosto spreminjanje le teh. Tako ustvarite zanesljivo osnovo za uporabo sistema AGV skladno z zahtevami.

Litijevi ioni

Z novo litij-ionsko tehnologijo Jungheinrich boste prehiteli konkurenco: Maksimalna učinkovitost, 20% manjša poraba energije. Trikrat daljša življenjska doba, izjemno kratki časi polnjenja. Brez vzdrževanja. Zmanjšajte stroške obratovanja vaše flote viličarjev.

Bistvene značilnosti

Imate vprašanja?